fredag 25 maj 2012

Älskade barn!


Väl hemma idag så ringer taxi o frågar var jag bor för de har en körning, till mig?? Då får jag den här!! En blomma från min käre son som aldrig glömmer sin mamma. Tårarna kom i ögonen så rörd blev jag. Även om han flyttat långt bort så glömmer han inte sin mamma på mors dag. Jag blev så glad. Något har jag tydligen lyckats med i min uppfostran trots allt:)) Älskade barn!

Dagens outfit. Blommigt och så mina nya orange 50-kronors byxor (hava rea-priset) jag är nöjd med dem, inte minst med priset. Dessutom en färg som jag gillar och som gör mig glad!


Mitt fina gullregn blommar för fullt i trädgården. Just nu är allt så vackert så man nästan går av på mitten. Åt vilket håll ska man titta??


"Du e ju positiv till allt" sa min kollega igår när jag inte ville hänga på gnället.
“Vad du e negativ” sa min man när jag spydde galla över att fotbolls-VM? EM? börjar snart. Nå´t skit med fotboll e de i alla fall…..

E jag positiv på jobbet o negativ hemma eller beror det bara på vad det gäller??
Man kan ju inte vara negativ till något som man inte vet hur det funkar innan man har provat men fotboll vet jag ju hur det funkar o det är INTE positivt…..
Ja, ja, jag är som jag är. Svart eller vit, inga gråzoner här inte…..

5 kommentarer:

 1. Underbart med söner som kommer ihåg sin mamma på mors-dag! Får se om mina gör det, de bor fortfarande hemma, så vi får väl se ;-)

  SvaraRadera
 2. Snäll son!
  Och snygga byxor - somriga och fina!

  SvaraRadera
 3. Härlig färg på byxorna och snyggt sitter de också. Själv har jag köpt mig en orange klänning (vilket inte alls är min färg egentligen) får se om den blir använd eller om den åker av precis innan jag ska iväg...

  Blommor från barnen lever man länge på!
  Ha en skön helg
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jasså du har en tassimo! Vad skönt att du är nöjd med din! Ska bli så kul att prova den när den kommer! =)
  Trevlig helg!¨

  kramis!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbart snäll son du har!
  Älskar orange på sommaren, så himla fräscht!
  Här finns inga gråzoner heller;)
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!