fredag 25 maj 2012

Äntligen fredag!


Friday funny picture

Äntligen fredag! Det har varit en lååång vecka, en hel 5-dagarsvecka:) med fint väder och långa sena kvällar. Nu är man bara trött, bara en dag till.
Älsklingen var bekymrad igår kväll. Han ska sitta hemma o jobba idag på förmiddagen och hade glömt städningen men då kom jag på, sätt dig i syrrans hus! Ibland är det bra att ha två hus:)
I helgen har jag faktiskt tänkt att ha en tävling här på bloggen. Något som jag aldrig har annars. Så håll ögonen öppna om ni är intresserade. Så mycket kan jag avslöja som att det är något från Elisabeth Arden.
Min syster skickar spännande meddelanden o sen hinner hon inte prata…hm, får försöka få tag på henne idag. Ibland är det sååå frustrerande med 6 timmars tidsskillnad! Jag är nyfiiiiken!
Dagens bästa: Det är fredag och det är sol!

2 kommentarer:

 1. Jag önskar jag hade haft ett hus till att välja på nu när det kommer folk imorgon. Ett färdigstädat skulle ha varit perfekt ;)

  Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. (Funkar inte att skriva nya kommentarer för mig...hm. Så jag smygsvarar här, haha.)

   Jag försöker gömma mig i strandhuset emellanåt och hoppas att huset ska vara städat när jag kommer hem...men det funkar inte. Får nog ta upp det här med maken! ;)

   Spännande med tävling!! Klart jag kikar in!

   Ha en go helg!

   Kram Meekatt

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!