torsdag 31 maj 2012

Bloggtröttheten i Blogglandia

2012-05-26 11.01.36

Det är vid den här årstiden som bloggtröttheten alltid breder ut sig. Vem har egentligen tid att sitta inne o blogga o läsa en massa andra bloggar?? Inte många. Den ena efter den andra av mina bloggvänner talar om att de ska sluta blogga alternativt ber om ursäkt för att de inte hinner läsa o kommentera eller skriva själv.

Det är likadant för mig. Det finns viktigare saker i livet än bloggandet. Det får inte bli ett tvång o ett måste. Skriv när du har lust o läs när du har lust. Det är väl så det ska vara. Jag får också be om ursäkt i så fall för att jag inte heller har tid att läsa o kommentera som vanligt. Jag har också ett liv:)’

2012-05-26 19.17.06

Jo, jag gick på avtackningen igår. Eftermiddagen bjöd på ett strålande solsken när vi hade picnic i en glänta o käkade sallad, drack vin, åt ost eller tårta o spelade kubb. En mycket trevlig sen eftermiddag som slutade redan vid 6-tiden. En mycket bra tid att ha lite fest på. Lite After work så där. Kul!

2012-05-26 11.00.45

Förresten så tappade jag dryg ett kilo på att ha kul igår tror jag;) idag var vågen snäll igen. Slitet kanske lönar sig ändå bara man har tålamod….

1 kommentar:

  1. Nämen.....jahaaa....?
    Kan du inte ta med datorn till solstolen då? ;-)))
    Nä du har rätt. På sommaren skall man vara vid husvagnen, grilla och umgås och sippa viiin!!:-D

    Kram!!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!