söndag 27 maj 2012

En dag att göra vad man vill

Ikväll blev jag bjuden på morsdags middag av min man ute i ljuvliga Hovs hallar i det underbart vackra vädret. Restauranger i trevligare miljö får man leta efter!

Ett glas rött till en god köttbit på uteserveringen med utsikt över havet.

Lax- och räkröra till förrätt.

En mors dag då jag bara har latat mig. Hela eftermiddagen har tillbringats i solstolen. inget trädgårdsarbete eller några andra “måsten” bara avkoppling. Smörjningen med solskyddscreme var nog minst sagt bristfällig idag förstås, det syns i kväll, mycket märkliga röda partier här o var på kroppen….så går det när man “bara” ska sola hemma o slarvar.

Inget besök av några barn men heller inte något besök hos min mamma. De e väl rättvist;) Det kommer fler dagar. Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit.

Dagens motion har bestått av en promenad med efterföljande armhävningar, situps och planka.

Dagens bästa (o enda:) morsdagspresent är nog min pulsklocka som jag ropat in på Tradera, en helt ny ouppackad Garmin Forerunner till ett mycket bra pris. Det kommer förhoppningsvis att göra min träning ännu roligare. Imorgon påbörjar jag ännu en Kom-i-Form-kurs. Det ser jag fram emot!

3 kommentarer:

 1. Du fick ju iallafall en underbar middag av din man! Själv har jag inte lärt mina barn om morsdag. Tycker att det är lite fånigt. Men min mamma tycker att det är viktigt så jag besökte henne. Där blev det grillning och tårta.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst fick jag det! Mors dag är väl rätt löjligt egentligen kanske. Det får inte bli ett måste att hälsa på just den dagen. Det finns ju fler dagar på året.

   Gott med grillning o tårta.

   Kram

   Radera
 2. Jag hälsade heller inte på hos min mamma;)
  Vi firar inte morsdag på det där tvångsmässiga sättet utan tar det som det kommer.Men jag ringer i allafall;)
  Skön dag du hae!
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!