måndag 28 maj 2012

Vår digitala värld, tävling o så Tabata!

2012-05-26 10.59.59

Idag har jag påbörjat en ny underbar intensiv Kom-i-Form-kurs hos Studio 4. Det är så fruktansvärt roligt! Idag fick vi testa Tabata, en ny fruktansvärt jobbig men kul träningsform.

2012-05-26 10.59.11

Nu är benen lite möra o så har vi ändå bestämt att vi ska cykla hem från jobbet imorgon, älsklingen och jag. 5-6 mil kommer det att bli. Väderprognosen är något ostadig. Vädret ska bli sämre men jag hoppas att det inte blir allt för illa. Det KAN bli en helt fantastisk tur. Cyklarna är lastade på bilen o bara väntar, cykelväskan likaså. Mannen gillar inte att jag ska ha cykelväska. Det har inga riktiga cyklister. Han tycker att man ska lämna sina saker på jobbet men jag vill allt ha hem en del. Det blir cykelväska för min del, cyklist eller inte!

2012-05-26 11.00.10

Idag har jag betalt våra räkningar på ett roligare sätt än vanligt. Jag har använt mobilens bank-app fullt ut o scannat fakturornas ocr-nummer, summor och bankgironummer o sen har jag signerat dem med mitt mobila bank-id! Rätt häftigt. Nu kan man sitta var som helst i världen o betala sina räkningar hur lätt som helst med mobilen. Teknikens under. Tur att man inte bor i USA där de fortfarande betalar sina räkningar med check! Kommer ni ihåg vad en check var?? Det känns som om det är 100 år sedan vi använde det här i Sverige. Rätt märkligt att ett föregångsland som USA är så långt efter i vissa avseenden, fast jag gillar verkligen USA på många andra sätt, inte minst för att min syster bor där:)

TÄVLING!

2012-05-28 19.37.26

O så ska jag ha en tävling!! Det har aldrig hänt förut men plötsligt händer det! Det här är ingen sponsrad tävling utan helt enkelt ett felköp av mig. Elisabeth Ardens Green Tea Cherry Blossom Eau de Toilette spray. Denna köpte jag på väg till Rom nu i påsk. Jag tyckte den luktade jättegott, o det gör den, men det är inte min stil! Alldeles för blommig. Den är inte jag så då tänkte jag att jag kanske kan göra någon annan glad genom att lotta ut den. Vill ni vara med o tävla så måste ni givetvis länka till min blogg, skriva en rad i mitt kommentarsfält om att ni vill vara med o tävla o så givetvis det obligatoriska: för en extra vinstchans, Gilla Yoyce funderingar på Facebook!

8 kommentarer:

 1. Visst är det lite lustigt med all utveckling, här i Kanada är det likadant varje månad måste vi gå in på banken för att överföra pengar och inget är lagrat så varje gång är som 1:a gången, på internetbanken kan man bara föra över inom samma land.
  Hoppas på bra väder för din cykeltur.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst e de konstigt!

   Tack snälla du, jag hoppas också på fint väder.

   Kram

   Radera
 2. Tabata var nåt nytt för mig. Verkar skitjobbigt. Men ska ta med mig iden ner till badis i morrn, kanske nåt för oss på vårt gym.

  SvaraRadera
 3. halloj
  skitkul att kolla i din blogg..
  Jag tävlar gärna..lägger upp länken i min blogg i kväll när jag kommer hem från jobbet.
  herregud vad du cyklat låååångt, det skulle vara en riktig utmaning för mig
  ha en bra dag goa du
  kram lolla

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken härlig tävling. Vad snäll du är!
  Tyvärr har jag varken facebook eller blogg. Hoppas jag kan vara med ändå? Ha det gott, mvh
  evamarie.ljungberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag vill väldigt gärna vara med;) Men just nu orkar jag inte ens blogga!(din blogg är typ den enda jag läser just nu;) Har huuur mkt som helst att göra både på jobb och privat. Om jag hinner så ska jag givetvis lägga upp en länk på min blogg;))
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!