torsdag 17 maj 2012

Övningskörning o 22-årskalas

2 flugor i en smäll. När vi ändå åkte ner till Lund för att fira äldsta dotterns pojkväns 22-årsdag så fick yngsta dottern övningsköra dit. Första gången på motorväg, hualigen, det är lite otäckt tycker jag men det gick jättebra. Hon är jätteduktig, lugn o säker. Det kommer att gå fint det här.

Svärsonen hade själv bakat, en cheesecake o en alldeles fantastisk citron/lime paj. Idag syndade jag! O så gott det var! Stackars min dotter som stått o gjort LCHF-glass till mig o så valde jag den vanliga tårtan, inte likt mig men ibland så är man bara sååå sugen.

Söndag kväll känns det som fast det bara är torsdag. Imorgon jobbar jag o älsklingen är ledig. Olika falla ödets lotter. Livet e inte rättvist. Så e de bara!

Det känns som höst. Det regnar fortfarande till o från o blåser hårda vindar. Vilken tur att det inte är cykelfest idag!

3 kommentarer:

 1. Jag och Johan jobbar också i morgon! fakturering. Resten av firman är lediga!
  Svar: DÅ hade jag oxå gett upp. Samma sak känner jag nu, eftersom inga grannar tar upp sina, så sprids de med vindens hastighet.Vår tomt är "bara" ca:1600 kvm. Faktum är att jag pratade med min mamma i telefon alldeles nyss, och t.om hon rådde mig att bara klippa ner dom med gräsklipparen...kram

  SvaraRadera
 2. Men vilken fin tårta!! (Såg en skymt av den på instagram) Han har talang!
  Kul att du var i Lund. Vistas ju där mest varje dag men idag var jag hemma, annars skulle jag vinkat:-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh vad duktigt av er alla... tårtbakaren, övningsköraren och körläraren! Men Lund.. då va du ju så nära!
  PYSS

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!