måndag 4 juni 2012

Knock out på mig själv

knockout

Återigen ett träningstillfälle med boxning på schemat, i kombination med 130 situps i högt tempo. Jo kroppen fick nog vad den tålde ikväll igen! Jag lyckades t o m knocka mig själv, ha, ha, typiskt mig! Jag försökte verkligen koncentrera mig på att få tillbaka händerna till utgångspositionen vid ansiktet emellan varje slag o man kan ju inte lyckas jämnt, pang, rakt i nyllet! Det gjorde faktiskt ont….med boxhandskar på.

Ja det var inte det enda missödet idag. I morse när jag parkerat bilen o skulle kliva ur så glömde jag nog titta i backspegeln o där kom en cyjklist…..det var nära ögat…han var inte så glad kan man väl lugnt säga. Usch, tur att det gick väl.

Sen vill jag faktiskt tipsa alla bloggare om Fixa Din Blogspot där har jag fått massor av tips om hur man fixar saker o ting på bloggen o nu minsann, vem är det som syns i högerspalten under rubriken “Sagt om fixabloggen” om inte lilla jag….

3 kommentarer:

 1. Nämen så fint du fått här inne hos dej!
  Vilken dag du haft...

  SvaraRadera
 2. 130 situps! Är du galen människa?:-) Jag dööör vid 20:-)

  Vad synd att du inte kan komma i morgon:-( Hade varit så kul att träffa dig! Men, men...det kommer fler tillfällen. Jag vet!!:-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. hahahahihi...knocka sig själv är inte dåligt alls!
  wow 130 situps....herregud hur fixade du det???
  DU ÄR SÅ DUKTIG
  nu ska här jobbas barnen är på intågande på fritids
  kram lolla

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!