lördag 2 juni 2012

Lösnummer, rattfylla o träningsvärken ”from hell”

2012-06-02 08.51.06

Vilken tur att man är morgonmänniska när man har ett hårt träningspass väntande redan kl 9 på lördagsmorgonen. Då gäller det att gå upp i tid för att hinna äta rätt. Ingen mat – ingen träning. Jag tyckte att vi hade dåligt väder hemma men det var ingenting mot “nere i byn”! Kolla det här, 5 grader o drivor med hagel, den 2 juni!! Vilket väder!

2012-06-02 07.11.32

Halv 6 ringde min inbyggda väckarklocka. Vid frukostbordet i min ensamhet satt jag och längtade efter morgontidningen så jag knappade in på iPaden för att läsa. ”Prova ett lösnummer”, ha, ha, tja, kan det va nå´t?? Jag betalade i alla fall för mitt lösnummer och fick dagsfärska nyheter. Ett behagligt sätt att läsa tidningen på. Ingen stökig papperstidning som ligger o skräpar i huset o fyller upp återvinningstunnan. Ett miljömedvetet sätt att läsa tidningen.

2012-06-02 07.27.55

En artikel som var svår att missa på Aftonbladets supernytt (som jag också hann med) var den om 92-åringen som åkt fast för rattfylla??? Hm, jag tror att det är dags att dra in det körkortet för gott! 92 år o så är man ute o kör bil på fyllan?? Mycket ska man höra.

Trots mina intensiva träningspass det senaste året så brukar jag klara mig rätt bra ifrån träningsvärken (inget kolhydratintag, ingen träningsvärk) men NU, shit, jag har sådan träningsvärk i bakdelen, skinkorna mest så jag knappt varken kan sätta mig eller resa mig! Är det boxningen? Eller alla knäböj med 17 kilo extra på ryggen? Jag misstänker den där 17-kilos sandsäcken. Undrar jag om vi ska kämpa med den i dag igen? Det är detta som är så fruktansvärt roligt med vår ”KOM-I-FORM”-kurs, vi vet aldrig vad som väntar innan vi kommer dit. Det är olika varje gång. Boxning, powerwalk uppför åsen, Tabata, cirkelträning, crossfit, TRX, löpning m m. Roligt, varierat o oerhört tufft! Det bästa jag har gjort på mycket länge!

2012-06-02 14.39.59

I dag har jag kanske återigen förstört min viktnedgång för efter att ha bakat både pizzabullar och frallor till nästa veckas studentfirande så var man naturligtvis tvungen att smaka. Det var gott!!!

2012-06-02 16.28.19

Dagens träning blev återigen ett supertufft boxningspass i kombination med cirkelträning. Det börjar bli ett riktigt, riktigt tufft tempo!

2 kommentarer:

 1. Jag var tvungen att gå upp tidigt jag med i lördags. Fast inte för att vara så duktig som du är. För min del var vet shopping på G ;)
  Håller med dig. Är man 92 ska man inte vara ute och köra överhuvudtaget!

  Sv. Vilket minne du har! Helt rätt har du med. Jag trivdes myyyycket bättre på förra jobbet. Eget kontor och doftljus :)
  Dessutom roligare jobbkompisar och ett roligare jobb. Men Men.. Dom la ner så det är inte mycket att göra..

  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Klart man kommer ihåg:) Jag har ju hängt med dig länge nu vet ja!

  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!