måndag 8 oktober 2012

Jag har fått nog, nu flyttar jag!

weekend

Efter en bra helg är det måndag morgon igen. Idag flyttar jag! Ja, det är inte så allvarligt. Jag ska byta rum på jobbet. En kollega har slutat så jag tänker ockupera hennes gamla rum med utsikt över torget. Det blir ett rum med utsikt! Jag lovar att visa upp min utsikt här på bloggen snart. Ni kommer att bli avundsjuka:)

Gästbloggare sökes fortfarande. Jag behöver fler inlägg att fylla min blogg med när jag är på semester. Jag lovar väl att skriva rätt så flitigt även jag men det hade bara varit en kul grej det här med gästbloggare tycker jag. Välkomna att maila era inlägg till yoycefunderingar@gmail.com. Ni behöver inte ha en egen blogg, om det är någon som bara vill skriva ner sina tankar så är ni välkomna med de tankarna. Tankar om semester, livet, träning eller något annat kul.

Ikväll är det återigen träning. Det har blivit allt för dåligt med det de senaste veckorna. Lördagsträningarna har gått bort av olika anledningar. 2 träningar i veckan, det var längesedan jag tränade så lite. Ikväll kör vi igen, hoppas jag känner mig lika stark som i onsdags. Det var sjukt kul!

3 kommentarer:

 1. Åhh så nice att få ett rum med utsikt.
  Min är inget vidare måste jag säga ... på kontoret allstå.. hemma bor jag nästan i skogen :P
  Kram Maya

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men nu har jag utsikt både hemma o på jobbet, inte illa:-)

   Radera
 2. Det låter härligt! Visst är det ngt speciellt med ett kontor med bra utsikt. Blir lite som att man faktiskt klarar av att koppla av en stund mitt i all stress.

  KRAM

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!