lördag 13 oktober 2012

Koalabjörnar, TRX o kebab

IMG-20121013-WA0000

Den här bilden poppade upp i min telefon hela vägen från Australien för en liten stund sedan! Har ni sett? Hur gulligt som helst, jag nästan dör så avundsjuk jag blir, en så´n söt liten koala!! O brun är hon ju nästan inte alls heller….Ja hon har det nog bra i landet “Down-under” dottera mi:-) Vill ni läsa om hennes äventyr så kan ni göra det här: Bongiee.

IMG_20121013_133005

Dagens träning är avklarad (bild från dagens NST). TRX (som på bilden) och Sandballs var dagens pass. Ett tufft styrketräningspass som gjorde att det sved ordentligt i köttet idag. Efteråt känner man sig nöjd. 5 plusgrader och ösregn ute gör mig ännu mera nöjd med att det inte var jag som fick ta utomhusträningen, löpning med Lexie, idag. Det fick älsklingen istället göra. Jag hade det varmt o skönt inomhus. För så´n e jag. Går inte gärna ut i dåligt väder. För mig FINNS det faktiskt dåligt väder, inte bara dåliga kläder.

IMG_20121013_133103

Dagens lunch, en hemgjord kebabsallad, en bra LCHF-lunch. Det får duga som uppladdning till kvällens bäskar!

6 kommentarer:

 1. Underbar bild! Så härligt hon måste ha det där. Det är ju fantastiskt att få uppleva Australien. Önskar att jag fått det. Vilken upplevelse!!!
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst e bilden underbar, jag bara smälter. Ja, det är nog verkligen en upplevelse!

   Radera
 2. Jösses vad hon är lik dig. Sötnos!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh vilket pluttig koala! Hoppas att din dotter har det toppen därborta. Vilket äventyr. :)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!