onsdag 10 oktober 2012

Lunchdate, matmarknad o boxning

 

Matmarknad, torg

Det här var dagens utsikt från mitt fönster. Den internationella matmarknaden har landat. Spännande mat o ljuvliga dofter. Jag o yngsta dottern spanade in alla läckerheter innan vi tillsammans gick och åt lunch. En mysig stund tillsammans där hon berättade att första studentfesten är ikväll!!! Hjälp, hon tar studenten i juni nästa år! Det ska börjas i tid…..men, hon skulle inte gå. Studentmössan är beställd. Tänk vad fort tiden går o tänk vad tidigt de börjar planera nu för tiden.

20121010202140762

Gyros, fudge, tyska korvar, paella, ostar, muggar, allt i en salig blandning. Det ger en härlig stämning åt hela torget. Dagens lunch intogs på The Bulls Pub, Havets Wallenbergare med skirat smör och potatismos, o jo, jag föll för moset. Denna rätt på denna pub har jag lovordat förut. Det är så otroligt gott så jag hade lätt kunnat beställa in det en krogkväll och betala dyra pengar för det! Det fick vara värt kolhydraterna i moset också. Sååå gott!!

instaImage_7

Chocken i morse var stor. Hemma var det 6 grader, ju längre norrut vi kom på vår väg mot Halmstad så sjönk temperaturen sakta ner mot 1 plusgrad!!! 1 plusgrad?? Fattar ni? Vintern är på väg, den kryper närmre, fy vad kallt! Jag är glad att jag satt på passagerarsidan idag. Där kunde jag fota den vackra morgonhimlen och slippa oroa mig för en våt vägbana i kombination med 1 plusgrad.

Dagen avslutades med ett boxningspass i kombination med TRX. Jösses med armstyrka vi tränade idag, 150 armhävningar påstod tränaren att vi gjort, det var nog en liten överdrift men många var det.

En Caesarsallad med kyckling o så ett avsnitt med Bonde söker fru och dagen var fullbordad. Nu är jag redan trött igen. Sängen kallar tidigt nu om kvällarna vill jag lova.

6 kommentarer:

 1. Ja tiden den rusar:-) Min dotter har också beställt studentmössa. Inte klokt:-)

  Vill inte ha vinter!! Fasar lite...:-)

  Kramar Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill inte heller ha vinter mem jag är ju i alla fall så lyckligt lottad att jag ska åka till Florida om mindre än 3 veckor! Det ser jag fram emot.

   Kram

   Radera
 2. Men jösses så möe folk det var där då.

  Verkar mysigt.

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen jättemysigt, det kändes nästan som om man var .utomlands

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!