tisdag 9 oktober 2012

Because the night

Höst, skog, stubbe

Moreus med mera, ett av mina favoritprogram. I söndags hann jag inte titta, då prioriterade jag Solsidan o Hellenius hörna. Nu har jag plöjt igenom avsnittet.

Kajsa Grytt och Moa Lignell framförde där “Because the night”, vilken höjdare! Klicka på länken och lyssna och njut, en sjukt bra låt framförd av två underbara stämmor. Fantastiskt program det där, Moreus med mera.

Köttfärsröra, ärtor, broccoli, LCHF

En träningsfri kväll, då hinner man laga mat. Ikväll blev det Färsröra med ärtor som serverades med kokt broccoli, enkelt och gott.

Äppelkaka, LCHF, Mandelmjöl

Alla dessa äpplen måste tas om hand. Ikväll så bakade jag faktiskt en äppelkaka á la LCHF. Äppelkaka “to die for”, receptet hittade jag hos LCHF-mamman. Om det var så himla gott, det vet jag inte.  Baka kakor enligt LCHF är inte riktigt min grej, jag avstår nog hellre. Nu åt jag i alla fall av min kaka, den var helt klart ätlig men jag kunde lika gärna avstått. Nu har jag istället dåligt samvete för att jag ätit för mycket även om det är enligt LCHF. Vilken komplicerad människa jag e….

4 kommentarer:

 1. Hm...nä, det blir inte riktigt som vanligt att baka enligt lchf. Det bara är så. Däremot tycker jag det funkar att byta en del av vetemjölet och en del av sockret mot lchf-produkter. Blir lite nyttigare så iaf:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var faktiskt godare idag, kall. Konstigt men så var det. Jag står ut, eller avstår.


   Kram

   Radera
 2. Mmm... Moraeus mm spelas in på "vår" camping! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå, där ser väldigt fint ut!

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!