onsdag 3 oktober 2012

Maxpuls de luxe efter ett pass med boxning och sandballs

633714197601105660-exercise

Idag var verkligen värsta (bästa) träningen någonsin! Nästan en nära-döden-upplevelse. Min puls har aldrig varit över 158 sedan jag skaffade pulsklockan, oavsett vad jag gjort. Idag var den upp på 167 slag!!! Fattar ni att jag nästan dog?

Boxning, det är nu man fattar varför boxare går så korta ronder, det är sjukt jobbigt! Efter en halvtimmas boxning körde vi på med styrka kombinerat med kondition. Givetvis med tunga sandballs inblandade. Idag kände jag mig sjukt stark igen, så nöjd efter dagens pass, nöjd med mig själv och dagens prestation.

Det som byggs upp idag, bryts ner imorgon. Imorgon är det återigen dags för en After work. Denna gången för att tacka av en kollega. Ja man kan ju inte träna jämnt, lite andra roligheter får man ju också ha:-)

Nu sitter jag halvdöd i soffan och frossar i Bonde söker fru och Greys Anatomy!! Avkoppling som jag gillar. Man behöver inte vara seriös alltid. Det blir allt för tråkigt.

7 kommentarer:

 1. Låter som en kanonkul träning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det verkligen. Det är sjukt kul!

   Radera
 2. Du är så jäkla duktig, jag blir grymt imponerad av dig.

  SvaraRadera
 3. Att du orkar träna... ;)Bra jobbat! I dag kollade jag på "Bonde söker fru" och HERREGUD vad jag attackerade Facebook med inlägg. Hångla i bikini i tv? Tänder? Dirty dancing? Sedan dessa nervösa brudar? Nej, jag förstår inte gruppdejter framför tv-publik.

  Ha en trevlig after work i morgon!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä jag förstår inte heller gruppdejter framför tv-publik men det är kul att titta på...typ lyteskomik:-)

   Jag tar ett glas vin även för dig imorgon då:-)

   Radera
 4. Ojoj! Du är en riktig kämpe du!! Bra jobbat!!

  Kramar!!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!