måndag 15 oktober 2012

Min kväll med Tony Irving på Clarion Hotell StockholmJa vilken dag o vilken kväll det blev idag! Upp halv 5 på morgonen o sen hämta f d kollegorna för att bege sig till flygplatsen i Ängelholm där vi möter upp ännu en f d kollega, en timma senare är vi i Stockholm. Attans vad bra vi bor!
En mycket bra dag med konferens på Clarion hotell Stockholm. Jag måste ger detta hotell 6 stjärnor utav 5 möjliga! Så välorganiserat o smidigt, så fantastiskt god mat o som avslutning en fantastisk kväll. De hade t o m full förståelse för min beställning av LCHF kost, extra grönsaker o extra smör, jag blev nästan rörd!

Son grädde på moset så fick jag faktiskt närkontakt med Tony Irving, precis som jag skojat om innan på dagen :-) Han o 3 andra från Let's Dance satte sedan fart på dansen o gjorde så att det blev fullt ös från början. En jättetrevlig kväll men som vi ändå hade vett på att sluta med i tid. Imorgon är ännu en konferensdag som vi ska orka med.
Lite sugen e jag allt på att dansa lite till....men det blir ju oftast inte roligare än vad det var...imorgon e jag nog nöjd med kvällens beslut.
Godnatt mina vänner, sov så sött!

8 kommentarer:

 1. Låter som en ypperlig dag! Konferens när det flyter på är hur kul som helst.

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var verkligen lyckat! Nu sett jag fram emot hotellfrukosten

   Radera
 2. Låter som en toppendag! Jättefin bild på dig förresten. :)

  SvaraRadera
 3. Det närmaste jag varit Tony Irving var att sitta och tjuvlyssna på hans samtal vid bordet bredvid på hotellrestaurangen i Örebro. Ditt möte låter betydligt trevligare ;)

  Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det var ett VÄLDIGT kort möte:-)

   Radera
 4. Vilken härlig Stockholmsvistelse! Fina bilder på dig!/Katsura

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!