tisdag 16 oktober 2012

Dagen efter Let´s Dance

Let´s Dance, Tony Irving, Cicci Ehrling, Alfred, Jeanette Karlsson

Hemma igen. Dagen efter en fantastisk kväll. En kväll med dansuppvisning av Tony Irvin, Cicci Ehrling, Jeanette Karlsson och så Alfred. Vilken fantastisk start på dansen med dansuppvisning utav dessa proffs. Läckert att se på!

Clarion Hotell Stockholm

Jag måste dela med mig av lite bilder även från mitt läckra hotellrum på Clarion Hotell Stockholm. Hit åker jag gärna tillbaka även privat. Det kanske får bli en liten Stockholmstripp snart igen?

Just nu är jag mest nöjd med att bara vara hemma. Borta bra men hemma bäst.

Hemresan blev lite annorlunda än tänkt. Vi kom i god tid till Bromma, 2 timmar innan flyget skulle avgå eftersom konferensen ändå var slut. När vi kom till flygplatsen visade det sig att vårt plan var minst 1½ timma försenat:-( Nu är det väldigt bra att vi bor mittemellan 2 flygplatser. Snabbt lyckades vi boka om oss så vi fick åka till Halmstad istället för till Ängelholm. Bilen stod visserligen i Ängelholm men flygbolaget ombesörjde taxi för oss från Halmstad till Ängelholm. Eftersom planet till Halmstad lyfte tidigare än det planet vi i egentligen skulle åkt med, så slutade det med att vi var hemma bara 5 minuter senare än vad som var meningen! Ibland ska man ha tur i oturen.

6 kommentarer:

 1. Alltid skönt att komma hem. Praktiskt att kunna byta flyg så där bara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det skönt att komma hem o tur är det väl att man tycker så!

   Radera
 2. Det låter som du haft det himla trevligt med, det är skönt med sådana pauser i vardagen och snart åker väl du iväg till solen också ? :)
  Jo det var ju så att jag hade sådan otrolig tur att jag vann 4 nätter+ flyg och sedan lade vi till 5 nätter själva.
  Det har varit underbart och välbehövligt efter detta året *pust*
  Nu har jag lite mer energi till annat.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur va! Grattis till dig! Klart att ni nästan var tvungna att lägga till några nätter själva när ni ändå var så långt borta.

   Ja, vi åker snart vi med:-)

   Kram

   Radera
 3. Härlig resa! Är det det Clarion som har "utsikt" mot Globen? Där bodde jag och T på vår (lilla) bröllopsresa. Ganska så nybyggt när vi var där. T spillde ut halva champagneflaskan på mattan. :-P Alkoholmissbruk"!! Det var en flaska Moet!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt Clarion! Det var helt fantastiskt. Ett bra ställe för er att ha bröllopsresa på.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!