måndag 1 oktober 2012

Tortyr eller träning??

Sandballs, cirkelträning, studio 4

Tortyrredskap? Nä bara träningsredskap men ibland känns träningen mest som tortyr. Lika lekande lätt som träningen gick förra veckan. Lika tungt var det idag. Jag hade ingen geist, ingen vilja, ingen motivation o ändå gillar jag verkligen cirkelträning. Varför är det så olika? Idag var jag verkligen inte på topp.

2011-11-03 12.44.50

Oktober. Tänk vad fort tiden går. Denna månaden åker vi på semester, visserligen den sista dagen denna månaden men det är ändock DENNA månaden! Då får jag träffa min syster igen och bo i hennes Florida-hus i 2 veckor. Då kommer vi att ligga vid den här poolen och vicka med tårna precis som vi gjorde förra året i november. Det kommer inte att göra ont:-)

I morse hade jag ett långt samtal med många avbrott (dj-la Viber!) med min dotter i Australien, det är så skönt att höra hennes röst. Det skönaste att höra var att hon nu skulle boka biljetten hem så hon kommer hem FÖRE jul:-) Tiden kommer att gå så fort o så skönt att hon är hemma till julen (men det hade jag nästan räknat ut redan innan:-) Vill ni läsa om hennes äventyr så kan ni göra det här.

8 kommentarer:

 1. Min tränare säger alltid att smärta är en högre form av njutning när vi suckar och stönar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fast igår orkade jag inte ens ta i så det gjorde ont, jag var bara slö.

   Radera
 2. Träning, om det inte är promenader, är alltid tortyr om man frågar mig. Nu fick jag svar på NÄR din semester är iaf. Blir lite avis på att ni får njuta av en Florida-vistelse men önskar er naturligtvis den allra bästa semestern!! Att ligga vid en pool låter så härligt! Njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Florida är nästan som hemma hos mig eftersom syrran bor där. Har varit där väldigt många gånger nu, alltid lika trevligt:-)

   Radera
 3. Du är så flitig, så ibland vill kroppen kanske bara inte göra saker.

  Mysigt med er semester. Vill också iväg,..igen.

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det kanske:-) Hoppas det går bättre imorgon.

   Du var ju faktiskt nyligen iväg på semester:-)

   Kram

   Radera
 4. yvonne m-bengtsson2 oktober 2012 17:52

  Jag tränade tabata i går. Kan knappt stå eller gå i dag. Höll inte på att komma upp från stolen på tåget i dag. Anaerob mjölksyraträning. Aj aj aj varför gör man detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, ja Tabata är oerhört tufft! Men visst är det gott med träningsvärken!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!