söndag 30 september 2012

Falköping-Båstad via Ullared:-)

Frukost, lila

Efter en god natts sömn i lägenheten hos sonen med flickvän kunde vi bara gå upp och sätta oss vid dukat bort. Ett bord som var underbart fint dukat dessutom. I det hemmet är det omtanke bakom varje handling. Omtanke bakom varje inredningsdetalj. Snyggt o smakfullt.

Vi kunde knappast fått en bättre frukost ens på det finaste hotell. Ostar, parmaskinka, äggröra, bacon, ja det mest du kan tänka dig. Det blev inte bara frukost, det blev en rejäl brunch.

Falköping, höst, lönn

Efter brunchen vandrade vi åter omkring i denna lugna och stillsamma småstad och beundrade de vackra höstfärgerna. Träden har definitivt växlat färg i betydligt högre grad än här hemma. Det är sååå vackert!

På vägen hem fick jag en vild idé. Vi åker till Ullared!!

Gekås, Ullared, kundvagnar

Min man var nog inte odelat positiv till detta men han gav med sig. Jag övertygade honom om att det inte var en omväg (vilket det inte heller var). Jag vann:-)

När vi kom fram insåg jag nog direkt att det här var kanske inte en så god idé. En söndag och lönehelg. Parkeringen var rätt full.

Efter endast en kort stund där inne började mannen att ångra sig. Han försvann rätt så snabbt ut till bilen under tiden han muttrade någonting om “aldrig mer….” förstår inte riktigt vad han menade med….

Gekås, Ulared, Kassakö

7 kommentarer:

 1. hahaha.....att du bara fick in honom är en fjäder i hatten måste jag säga. Min man påstår att han aldrig ska dit. Men skam den som ger sig. Ngn gång ska han dit. Han vet bara inte om det än ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen han har varit med förr och då har han velat men inte idag o inte mer:-) Jag håller faktiskt med honom om att det var FÖR mycket folk igår. Inte ens jag gillar Gekås då.

   Kram

   Radera
 2. Haha.
  Jag måste nog hålla med din man här! Fy fasen för att trängas med alla och deras kundvagnar! *blä*

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja igår var det faktiskt alldeles för mycket folk, t o m för mig:-)

   Kram

   Radera
 3. Jag har turen att ha en man som gillar Ullared nästan lika mycket som jag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lucky you:-) Jag har tur som inte har det så långt bort så det är helt ok att åka själv.

   Radera
 4. Ha ha ha jag tror inte några män gillar Ullared (and who can blame them?)... men fina bilder!

  Mejla mig vilka datum du är borta, så nappar jag på erbjudandet om att gästblogga. Ska försöka hinna få till ett passande inlägg till din blogg. ;) malinakitt@gmail.com

  Kram!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!