tisdag 20 november 2012

För evigt smal–tänk att man kan köpa det!

IMG_20121120_065930

Ännu en dag då huvudet snurrade. Det fick bli glasögon på, inga linser när huvudet krånglar, det förvärrar ofta saken. Till jobbet skulle jag givetvis så då fick det bli tåg, att köra bil var inte att tänka på. Då lyckades jag med konststycket att köpa TRE (3) enkelbiljetter till nästa stad!!! 168 kr för att åka TILL jobbet!!! Hur kunde det hända??

Konduktören var snäll och sa att det händer varje dag, speciellt när det börjar bli kallt, automaten hänger sig o man får för många biljetter. Hon skrev på biljetten och bad mig gå in på Biljettcentrum när jag kom fram. Det gjorde jag MEN de ville inte hjälpa mig eftersom jag klivit på i grannlänet. Jag var nu tvungen att kontakta Skånetrafiken istället. Nu ringde jag dem. De bad mig gå in på hemsidan o skriva ut en blankett o skicka hem….jag undrar jag om jag någonsin får mina pengar tillbaka. Det ska inte va enkelt….

Forever skinny, Jessica SimpsonForever skinny, Jessica Simpson

Idag hade jag på mina nya lilla manchesterbyxor som jag köpte i USA. Forever skinny från Jessica Simpson. Tänk att man kan köpa sig “för evigt smal” i ett par byxor:-) Fattar ni att de byxorna är värda hur mycket som helst:-) Snygga o bekväma är de i alla fall och jag fick komplimanger för dem på jobbet, inte minst utav en av de yngre tjejerna! Där fick du syrran som skrattade åt mina lila byxor:-)

4 kommentarer:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!