lördag 24 november 2012

Vad har jag glömt idag då?

Blommor, pynt, jul

Efter morgonens cirkelträning (som var oerhört tung idag, det var ingen bra dag för mig idag) åkte jag inom Boarp för att kunna pynta min entré igen. Där var tomt o kalt efter vår semester. Alla blommor hade “gått bort”. I Blomsterhallen blir man aldrig besviken, där finns alltid de mest fantastiska kreationer. Det gäller bara att välja och att hålla igen.

Hav, strand

Igår var en ovanligt bra dag på jobbet när jag var ute på inspektion tillsammans med en kollega och vi hamnade precis vid havet och kunde njuta en liten stund. Samtidigt förundrades vi över de där galningarna med våtdräkt som var ute o vindsurfade i kylan. Usch o fy så kallt!

2012-11-23 11.19.362012-11-23 11.19.42

Återigen blev jag påmind om min glömska när min mamma så försiktigt frågade hur det gick med blommorna som jag skulle köpa till min syster ifrån dem när vi var i Florida……Ja inte blev det några blommor köpta inte! Det hade jag fullständigt glömt såklart. De pengarna ligger kvar i min egen ficka. Jag e hopplös! Nu e frågan: Ska jag köpa något åt syrran nu? Eller ska jag lämna tillbaks pengarna??

Hittills idag har jag bara glömt mina skor på träningen men dagen e ju inte slut än…..

2012-11-23 19.01.542012-11-23 18.49.38

Gårdagens middag: Stekt ryggbiff med färsk sparris och så en underbart god sallad med smulad ädelost och balsamvinäger. Till det serverades en hot bearnaisesås o på tv:n rullade På Spåret och Skavlan. En lugn och skön fredagkväll i vårt liv.

2 kommentarer:

  1. Ja men det var ju en lätt fråga..köp något år henne nu!!;-) hihi tex 6 kilo på 6 veckor eftersom recepten är så goda eller ordentliga fick lampor till huset som verkligen behövs. ( men mammas och pappas tillåtelse förstås)

    SvaraRadera
  2. Vilka vackra bilder vid havet :)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!