tisdag 18 december 2012

Allergibehandling med Bicom bioresonansbehandling

20121218_163448Jag har drabbats av nässelutslag som nu har pågått i flera månader. Oerhört irriterande och plågsamt kliande.  Detta har hänt mig en gång tidigare i livet, för säkert 20 år sen o nu var det dags igen. Efter att ha försökt ringa läkare men bara mötts av ointresse så vände jag mig stället till Allergimottagningen som jobbar med alternativmedicin.

Det roligaste med detta besöket var nog att Allergimottagningen finns i samma lokaler som jag har jobbat i för mer än 10 år sedan. Så välbekant och trevligt men ändå annorlunda.

20121218_163457

Allergimottagningen påstår att de BOTAR 80% av alla som kommer dit med sina allergier. Tro´t den som vill men jag är beredd att prova. Hos en läkare får man bara kortisonsalva och allergimedicin.

Idag har jag påbörjat en behandling med Bicom bioresonansterapi. Första delen gick givetvis ut på att komma fram till vad jag inte tål. Nr 1 laktos, där skrek det ordentligt och jag är inte förvånad, nr 2 vetemjöl! jag reagerade också på gråbo och björkpollen och lite svagare för damm. Nu dricker jag ju inte mjölk och äter inte vetemjöl eftersom jag är LCHF:are men hon påstår att dessa allergier ändå skapar obalans i kroppen så nu ska de allergierna botas. Det är även dessa allergier som påverkar min hjärtklapping, andfåddhet vid löpning samt min ständigt tröga mage (mycket skitsnack här nu:-).

Efter testen fick jag ligga på en brits med en metallplatta under ryggen samt hålla i 2 metallbollar under tiden som jag kände hur det pulserade i händerna. Efter ca 30 minuter (o en massa pulstagningar) så var min homeopatmedicin tillverkad och nu ska jag börja ta den varje dag, 5-6 droppar varje dag, tills nästa återbesök.

Jag lovar att ni ska få följa resultatet men ikväll kliar jag mig fortfarande febrilt.

2 kommentarer:

 1. Åhhh jag tror på det :) möjligtvis för att jag själv har bytt ut min medicin mot kinesiska örter och det hjälper iaf mig :D
  (skrev just ett inlägg om det)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det måste ju finnas bra alternativa metoder. Jag ska gå in o läsa ditt inlägg. Jag tror nog också på det men måste vara lite skeptisk i början:-)

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!