fredag 21 december 2012

Ett liv i lyx?

IMG_20121221_085044

Idag har jag en ledig dag. Den enda lediga dagen på hela julen (vardagen alltså, jag jobbar aldrig på helgdagar). Det känns som en dag med ett liv i lyx. Morgonen började med en Lexie-promenad då jag var inne i min systers hus och tände det fjärde adventsljuset i ljusstaken. Samtidigt fångade jag hennes kvarvarande äpplen på bild. Det är fin fågelmat det vill jag lova. Julkalas för dem.

Nu sitter jag här i godan ro och hör dammsugaren jobba där nere. Om jag skäms? Jo lite…men det är väldigt skönt att någon annan städar sen kan jag fortsätta om jag vill med skåp o lådor.

Snart ska jag hämta äldsta dottern på tåget. Hon som nyss kommit hem från Australien. Det ska bli sååå roligt att få se henne igen! Idag ska vi göra julgodis tillsammans.

2012-12-21 06.55.31

Ja här ser ni ett “räligt” exempel på mina nässelutslag. Nu har de flyttat sig till armen igen. Den senaste veckan har de befunnit sig i “dekolletaget”. Det ser så dumt ut när man kliar sig där hela tiden så armen är nog bättre:-) Jag hoppas att min nyligen påbörjade bioresonansbehandling snart börjar göra nytta.

1 kommentar:

  1. Nässelutslag är inte kul, det är däremot ledig dag och hemkommen dotter :-)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!