söndag 27 oktober 2013

Lugnet före stormen

2013-10-27 10.00.08

Igår var vi på trevlig fest med goda vänner. Idag är vi båda lika trötta. Vad passar väl då bättre än att bege sig ut på en härlig höstpromenad. Drygt 6 km på 1 timma och en kvart. Det fick bli dagens motion.

2013-10-27 09.55.39

Lexie är väl alltid den som blir gladast av alla när kopplet kommer fram och vandringsskorna snöras på. Hon spränger fram i full karriär men kommer alltid snällt på inkallning och jakt är inget för henne, som tur är.

2013-10-27 10.10.42

Hösten bjuder fortfarande på de mest underbara färger. Idag känns det som lugnet före stormen, vilket det väl också är. Imorgon väntas stormvindarna från England dra in så idag har vi stormsäkrat huset. Burit in trädgårdsmöbler, infravärme, krukor m m. Nu är vi redo.

2013-10-27 10.11.43-4

Vintertid, denna onödiga tid som nu har inträtt. Vad ska den vara bra för? Jag bara undrar. Nu kommer man att vakna långt före klockan och det kommer att vara kolsvart varje dag när man kommer hem från jobbet. Så onödigt. Skrota vintertid o inför sommartid hela året!!!

9 kommentarer:

 1. Håller med dig om att vi borde ha sommartid hela året, gärna sommarväder också, men det kanske är för mycket begärt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst vore det mycket bättre, både tiden o vädret:-)

   Radera
 2. Så fint det är ute ännu! Tack för extra promenaden eller drive by också!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är fint men imorgon blir det storm eller orkan. Det blev drive-by:-) Det regnade.

   Radera
 3. Gillar inte heller tidsomställningarna:-)

  Vad roligt att du kommer på bloggmiddagen! Då ses vi ju äntligen!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli så roligt att äntligen få ses:-)

   Kram

   Radera
 4. Hoppas stormen inte blir alltför svår!
  Jag tycker det är bra att "få tillbaka en timme", det var så mycket ljusare när vi åkte hem från jobbet i morse! (fast det är aldrig kul att jobba just denna natt när vi fick jobba en timme till...). Och när jag vaknade så hann jag ut på en kort promenad innan det blev mörkt! Må så gott :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ja, vi är väl alla olika. Jag gillar sommartid bättre så man har lite kvar av kvällen när man kommer hem. Ljuset på morgonen har man inte så stor nytta utav tycker jag.

   Radera
 5. Härligt med långpromenad :) Har en grym tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om produkter värda över 1000 kr :)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!