söndag 13 januari 2013

En helg i Göteborg

Morgon på hotell. Ständigt denna väntan. Jag vaknar i ottan  o får sen ligga o känna hur hungern river o sliter i min kropp i väntan på den åtråvärda hotellfrukosten. När ska han vakna? Varför kan inte jag sova längre?

En fantastiskt rolig dag hade vi igår. En dag som innehöll både shopping, krogbesök o teater. Den blå kavajen fyndade jag på H&M för bara 120 kr!!! Jag  tycker den är ursnygg inte bara med tanke på priset. Jag älskar att fynda!

Vi fick för oss att vi skulle vara lite kulturella för en gångs skull så vi köpte biljetter till Colettes kokbok som gick på Stadsteatern. Vad ska jag säg? Både jag o sonen sätt o nickade till under föreställningen......min man o hans sambo tyckte att vi var lite pinsamma, med all rätt. Någon mer recension än så behövs väl inte? Men vi samlade i alla fall kulturpoäng:-)

Äntligen fick jag också användning för min lila Calvin Klein som jag köpte i USA. Den kom väl till pass när vi var o åt den godaste måltiden vi ätit på många år, på Couliere här i Göteborg. Gå dit o ät säger jag bara! Jag blir lyrisk bara jag tänker på gårdagens middag, jag vill dit igen!

Nu tror jag det rör på sig här i sängen. Det kanske blir frukost snart.

2 kommentarer:

  1. Ohhh man blir så glad när man fyndar så billigt och fint. Den klär dig verkligen. Jättefin blå färg. Klänningen var också jättefin.
    Kulturpoäng är aldrig fel. Men tyvärr så har jag lite dålig erfarenhet av teater. Visst finns det bra föreställningar också.
    En härlig kväll låter det som ni hade ändå..

    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Urtjusig kavaj och klänning!
    Hoppas frukosten smakade :)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!