söndag 27 januari 2013

Mår som man förtjänar??

IMG_20130127_102137

Frukost på sängen. Idag tyckte min man synd om mig. Det brukar vara precis tvärt om. Jag är uppe och studsar tidigt dagen efter en fest o mannen ligger kvar o vill inte gå upp. Idag var det precis tvärt om. Man ska kanske inte dricka sprit när man är förkyld? Mitt huvud är inte att leka med idag…..

IMG_20130126_210357

En trevlig fest med goda vänner och god mat. Vad mer kan man begära av en lördagkväll? Dessutom nära hemmet, på gångavstånd. Det är härligt.

2013-01-26 18.54.18

Ja efter 5 sådan här räliga bäskar kan väl inte huvudet vara annat än tungt? Om det var värt det? Igår kändes det så. Inte idagWinking smile

Hangover

7 kommentarer:

  1. haha ja, undrar hur många gånger man lovat sig själv att inte dricka så mycket igen. Men av någon anledning glöms det bort och inte långt efter är man där igen. Men som tur var är bakfyllan ett övergående fenomen ;)
    Härligt att blir lite bortskämd. Nu vet du, ligger du kvar lite extra så kanske det blir så fler gånger ;)

    Kramisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja frukost på sängen är ju aldrig fel o nu vet jag att det funkar om jag ligger kvar, så du kanske har rätt, jag kanske ska göra om det:-)

      Kram

      Radera
  2. Låter som en härlig kväll! Det sägs ju att det är roligare att vara förkyld med lite alkohol i kroppen. Men i ditt fall vet jag inte ;)) Kram Ester

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var roligare igår:-) O jag har överlevt denna dagen så det är helt ok!

      Kram

      Radera
  3. Nu har jag läst ikapp, jösses vad du hinner med! :-) Bra val där med semestermaten, men unna dig lite vin i alla fall. Vi tar alltid med egen mat, avskyr att sitta med brickan i famnen halva resan. Ha en underbar resa och lägg huvudet på något mjukt ;-)

    PS. Jag hinner blogga själv, tar inte många minuter, men inte läsa runt - hoppas den tiden kommer om nån vecka ;-) DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja egen mat är nog bäst. Tråkigt att betala dyra pengar för mat som man inte kan äta. Jag har faktiskt varit uppe hela dagen. Det har varit helt ok:-)

      Radera
  4. Då har vi mått lika "bra" idag du och och jag...puh!!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!