söndag 10 februari 2013

Handväskorna och jag–Nämen inte har väl jag….

Handväskor

Jag är onekligen lite tokig i handväskor. När vi är på semester så hittar jag nästan alltid en ny handväska. Det är nog min största svaghet när det gäller shopping, handväskor.

Nu när vi var i Egypten så hittade jag givetvis återigen en handväska som jag ville ha. Efter att ha prutat ner den till ett bra pris så visade det sig att vi inte hade tillräckligt med kontanter med oss. Pinsamt! Vi gick iväg till närmsta bankomat för att ta ut pengar men den bankomaten tog bara Mastercard och vi hade Visa. Det blev inget väskköp, vi fick smita från dealen, det var sista kvällen. Vi skämdes men så fick det bli, jag blev utan väska denna gången.

Igår sa min man väldigt medkännande till mig att det var verkligen synd att jag inte fick köpt den där väskan som jag så gärna ville ha. Jag tittade lite förvånat på honom, vad gulligt sagt, tänkte jag. “Ja för du har ju faktiskt inte mer 7 handväskor hängande i klädkammaren”…………

Jag förnekade starkt detta och gick dit för att kontrollräkna. 1, 2, 3, 4, 5, 6 o  jo, där hängde faktiskt inte mindre än 7 handväskor…..tänk så det kan bli:-)

Det var nog tur att det inte blev något väskinköp denna gången men allvarligt talat så ska jag nog rensa lite. En del av dem kommer jag aldrig mer att använda, det är en sak som är säker. Jag måste ju göra plats för eventuellt nya inköpWinking smile

5 kommentarer:

  1. :) jag är också rätt förtjust i väskor...och handväskor...men som tur är är jag rätt snål då det kommer till det och jag är rätt dålig på att använda mina väskor...fickorna fulla :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag är också rätt snål, köper bara om jag tycker det är billigt men använder dem det gör jag. Går ingenstans utan min handväska!

      Radera
  2. Men väskor kan man aldrig få för många av:-) Men sju stycken? Där slår du mig faktiskt:-)

    Hoppas du haft en skön helg!

    Kram cecce

    SvaraRadera
  3. Haha! Jag är också tokig i väskor. Vågar inte räkna hur många jag har....
    Och nu behöver jag nog snart bestämt en vårväska!!! :)

    SvaraRadera
  4. Men... man behöver faktiskt många väskor för att kunna välja rätt till outfiten ;-)
    Här hemma finns också mååånga handväskor att välja på, och maken fattar såklart ingenting!
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!