lördag 25 maj 2013

Färskpotatispremiär, cykelfest o boxhandskar

Färskpotatis, nypotatis, swift

Mmmmm, igår var det premiär för oss!! Inte alls LCHF men det här kan jag bara inte låta bli, finns det något godare? Färskpotatis med salt o en klick smör. Det bara smälter i munnen. Att min kära syster dessutom är hemma från USA o får vara med om premiären är en stor bonus. Det är möjligt att hon uppskattade det ännu mer än jag.

KalvarMorgonpromenaderna fortsätter, inte kl 5 men väl kl 7 gick jag min vanliga runda. Idag var det också lite nödvändigt efter gårdagens  vin”hinkande” på altanen:-D Man kanske skulle fundera på att aldrig dricka mer än ETT glas vin?? Jag har hört att det finns de som gör det. De människorna kallas för måttliga, måttfulla? (nä inte fulla, det kan de ju inte bli…) kloka är de i alla fall. Jag blir nog aldrig klok, eller måttfull….för så´n e jag….

Boxhandskar, boxning, rosa bandet, Everlast

Absolut bästa presenten fick jag av min syster igår. Alldeles egna rosa boxhandskar!!! Goodbye till de äckliga stinkande handskarna på gymmet, här kommer jag med mina Rosabandet-handskar. Attans vad jag ska smälla på nu:) I just love them!!! Tack kära syster!!

Nu ska jag landa i solstolen en stund innan det är dags för kvällens cykelfest.  Ses imorn!

1 kommentar:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!