lördag 7 september 2013

Den där goa känslan

IMG_20130820_111028

Ensam hemma. Jag älskar min man över allt på jorden men jag måste erkänna att ibland är det skönt att bara få vara helt ensam hemma. Det händer nästan aldrig men nu händer det. Jag har precis skjutsat iväg honom på en liten tripp till Berlin och jag har HELA huset alldeles för mig själv! Ja, ja Lexie har jag ju som sällskap. Det är bra. Det är en rätt go känsla. Jag är en liten ensamvarg.

Det var förstås nära att jag inte blev ensam. Sista frågan han ställde innan vi åkte. “Har jag med allt, vad måste man ha med”. Pass, säger jag. “Det har jag med”, säger han och plockar upp det o tittar i det. Fel pass!!!! Det var sonens makulerade pass som han hade lagt ner!!! Jösses, tänk om han hade kommit till flygplatsen med det!!!

En hel helg alldeles själv. Hmm, vad ska man göra då? Jag kommer säkert inte att hinna hälften av det jag vill. Först o främst ska jag köra till Helsingborg med en cykel till min dotter och kolla in deras nymålade lägenhet. Sen vill jag rensa lite rabatter i det fina vädret, putsa några fönster, tvätta bilen, sova i solstolen, träna…..

Helt ensam blir jag ju inte heller eftersom jag bjudit hit ett gott tjejgäng ikväll. Det ska också bli helt underbart! Det var sååå länge sedan jag hade eller var på en ren tjejkväll (tantkväll??) Det ska bli sjukt kul!

Ett orosmoment på världshimlen stör mig i min lilla bubbla. USA:s uttalande om att gå in i Syrien och Putins uttalande om att då stödja Syrien. Även Iran säger att de går till attack om USA anfaller. USA avråder nu sina medborgare från att åka till Syrien OCH TURKIET!! Svärsonens oro inför vår resa dit var kanske inte helt ogrundad.

Inte på 35 år har så få amerikaner ingått i arbetsmarknaden som idag. Nya siffror visar att arbetslösheten nu ligger 0,8 procentenheter över det mål som centralbanken har kopplat sina stimulanser till. Ett litet krig är ju alltid bra för att få fart på ekonomin. Måtte det inte bli så!!! Jag vill inte uppleva ett världskrig. Snälla låt oss slippa!

3 kommentarer:

 1. Ja,ibland kan det faktiskt vara så,men....Inte ofta ;)

  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det viktigt med lite egentid och hinna sakna varandra. Jag älskar att vara ensam. Jag är en sann "social eremit".

   Angående din oro för vad som pågår mellan USA och Syrien, ja vi håller alla andan och hoppas på fridfulla lösningar.

   Njut av dagen! Kram från Närke

   Radera
 2. Jag är precis som du, älskar att få vara ensam.. helt ensam. Men det händer alltför sällan ;-)
  Ja du, det här med Syrien-USA börjar kännas ganska otrevligt.
  Kram o ha en fin vecka!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!