tisdag 15 oktober 2013

Drömmer o möblerar, vitt, romantiskt o lite chabby chic

image

Det blir mycket tid över till drömmar när man ligger hemma o inte kan göra något. Ett projekt som är på G nu i höst det är att omvandla ett f d sovrum till vardagsrum efter att en vägg har plockats bort. Min tanke är att det ska bli matrum även om det är på ovanvåningen. Nu tror jag att jag hittat matgruppen jag vill ha, på Chilli. Antikvit skrubbad look, precis vad jag vill ha. Det är dessutom stort 280 cm med 2 iläggsskivor. Det behövs när 5 barn med respektive kommer hem. Nu kan jag knappast bärga mig tills älsklingen kommer hem för att höra vad han tycker. Hoppas att han tycker som jag!

2013-10-15 13.53.102013-10-15 13.53.42

Jag tycker det är skitsnyggt med vitt o lite chabby chic, sovrummet vi gjorde förra året är jag grymt nöjd med. Jag ska försöka hålla det i den stilen men sen kan jag samtidigt inte låta bli att sväva ut lite med blommor o glada färger. Det är ju jag, jag bara älskar det!

Jag tänker mig en matgrupp, ett sidobord av något slag och ett par goa läsfåtöljer framför brasan. Rummet ska inte bara användas när vi har gäster.

image

En gammal svart Ektorp-fåtölj kanske kan få en ny klädsel, typ denna? o då hitta sin plats där uppe. Vi får se.

6 kommentarer:

 1. Snygg matmöbel, hoppaas du fick maken med dig :-)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina vyer du visar upp! Håller tummarna för att mannen tycker som du! Kommer bli jättesnyggt...det är jag övertygad om!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 3. Vilket snyggt matbord!

  Svar: Så läckert med cykelklänning!
  Jag känner mig lite kluven vad det gäller hängslen eller ej. Man slipper resåret i midjan och kall luft som blåser in genom tröjan. Byxorna hålls uppe ordentligt, men å andra sidan kan det bli för varmt under tröjan och hängslena försvårar toalettbesök.

  SvaraRadera
 4. Din stackare, så du har också åkt på en förkylning. Min börjar precis ge med sig nu. Men pga underbemanning på jobbet var jag tvungen att jobba :(
  Tror nog den skulle gett med sig fortare om man kunnat vara hemma och kurera sig som man borde..

  Så fin stil du har. Jättefint!

  Sussi har blivit Susanne och en ny blogg är skapad. allt-om-inget ligger fortfarande på hyllan. Välkommen in till den nya om ork och lust finns :)

  Kramisar

  SvaraRadera
 5. Fy så trist att vara sjuk, men å andra sidan har man tid för att surfa runt o hitta inspiration o ideer. En snygg o härlig matgrupp har du hittat, kommer passa perfekt hemma hos er, håller tummen att mannen också håller med. Krya på dig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Tack alla snälla som supportar mig i mitt val:-) Det blir lättare att övertala min man då men vi brukar faktiskt tycka lika så jag hoppas att vi gör det även denna gången.

  Kram alla!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!