torsdag 31 oktober 2013

Happy Halloween

Halloween

Idag när jag kom till jobbet så möttes jag av ett fullständigt Halloweenpyntat rådhus. Häftigt!! De är alltid så påhittiga och pyntar och gör fint för oss anställda. Det är riktigt, riktigt kul!

Panter, H&M

Själv har jag glidit omkring i gårdagens inköp. En tröja som jag föll pladask för när jag sprang förbi H&M:s skyltfönster. Där hängde den bara o ropade på mig “Kom o köp”. Den röda lappen som dinglade bredvid med 50% rabatt gjorde ju inte saken sämre. Jag slog till och jag bara älskar den!

Efter arbetsdagen gick jag raka vägen till Nordic Wellness igen. Jag är lyckligt lottad. Det är bara att knalla rakt över torget så är jag där. Idag körde jag ett pass med Bodypump. Det var nu det märktes att jag är morgonmänniska. Jag har bara kört detta på morgonen tidigare och då har det gått så bra. Idag var det tungt o eländigt och jag hade svårt att hitta rätt vikt. Jag hade nog för mesiga vikter för jag blev inte så svettig men ändå så orkade jag knappt med. Antar att det låter helt förvirrat men så var det.

Dagens roligaste: Två tonårstjejer kommer hoppandes o skuttandes längs med gågatan i stan med ett litet barn gemensamt i famnen. Rätt som det är så snubblar den ena tjejen (den andra tjejen håller kvar barnet) och ramlar pladask i en djup vattenpölOpen-mouthed smileHon slog sig inte och det såg faktiskt hejdlöst roligt ut. Stackarn….tänk så pinsamt i den åldern:-)

527718_10151245557570560_1417352709_n

1 kommentar:

  1. Morgonträning är bäst, jag är inte så mycket att hänga i granen efter middagen...
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!