fredag 1 november 2013

Fem dagar = 5 träningspass =–0,5 kg

PhotoGrid_1383324134502

Gösta är sjuk. Ja ni kommer väl ihåg Gösta (min robotdammsugare) som jag köpte i somras. Så sjukt nöjd jag har varit med honom men nu strejkar han. “My brush is stuck” säger han. (Borsten sitter fast) Idag har jag lämnat in honom på Akuten (Siba) där de hade mage att påstå att det inte går på garantin om det inte är fabrikationsfel!!! MEN de skulle skicka den till tillverkaren för att se vad de säger.

Om man köper en dyrare modell med extra husdjursfilter så kan de väl knappast påstå att den inte tål hundhår, eller?? Säger de det så kommer jag gå till min kompis konsumentrådgivaren o Plus o vad som krävs. Idag tog jag 15 djupa andetag och hoppas på det bästa. 4 månader har jag haft den och den kostade ett stort antal tusenlappar!! Så här får det inte gå till. Jag kommer inte att ge mig.

Att bara tänka bränner inga kalorier

Idag så gjorde jag det igen. Jag knatade upp kl 5 och åkte tappert iväg till gymmet för en halvtimma på löpbandet. Femte träningspasset denna veckan på lika många dagar. Jag klappar mig själv stolt på axeln.

Vågen tycker om min träning och min strikta kost. –0,5 kg denna veckan, ett fullt godtagbart resultat enligt mig själv. Nu gäller det bara att kämpa vidare. Detta är den lägsta vikten sen jag kom hem från Turkiet i september men ännu så länge visar vågen en högre siffra än INNAN vi åkte. Jag kämpar vidare.

2 kommentarer:

  1. Konsumentrådgivare är bra. Jag fick ta till det för att få rätt mot telenor- men då kröp de till korset

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!