måndag 28 oktober 2013

I renoveringstagen

IMG_20131027_121021

Äntligen börjar dagen närma sig, dagen då yngsta dotterns sovrum försvinner (snyft) och ovanvåningen förvandlas till ett stort vardagsrum igen. Jag ser väldigt mycket fram emot detta. Igår togs första steget. En soffa som vi haft på bottenplan i “tonårsrummet” fick nu flytta en trappa upp och ersätta den befintliga soffan i bonusdotterns rum. Ikväll fortsätter jag med att tömma ovanvåningen. Lite i taget.

PhotoGrid_1382792303518

För att få min man att gå med på inomhusarbete så fick jag först bistå med lite utomhusarbete. I lördags stod vi större delen av dagen i stallet och sågade och grundmålade brädor. Hur kul som helst…

2013-10-24 07.24.53

Ser ni den här? En parkeringsbiljett som gäller en hel månad. När min man var i Ecuador så tog jag hans bil till jobbet en dag och flyttade då över parkeringsbiljetten till hans bil. Sen så glömde jag flytta tillbaks parkeringsbiljetten till min egen bil igen.  Tja ni kan ju gissa själv. Häromdagen så låg det en vit lapp och fladdrade under vindrutetorkarna när jag skulle köra hem. 300 kr kostade det misstaget mig. Grrrrr!!!

3 kommentarer:

 1. Kul med renovering!
  Tråkigt med den vita lappen :(

  Kram

  SvaraRadera
 2. Usch, det är surt med p-böter. Särskilt när det är pga misstag. Nyfiken på renoveringen. Bilder?

  SvaraRadera
 3. P-böter är verkligen helt meningslösa pengar..

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!