måndag 28 oktober 2013

Som stormen river öppet hav

IMG_20131028_181558

Imorse var det nästan kusligt lugnt. Det var fortfarande lugnet före stormen. Det är det minsann inte nu. Stormen river o sliter i vårt hus. Takpannorna hoppar och far, åtminstone en vindskiveplåt har slitit sig och fladdrar fritt i vinden. Hela huset gungar faktiskt till o från. Allt då o då fladdrar ljuset till men hämtar sig igen. Nu tycker jag inte det är roligt. De sista fladdrande löven lär nog vara som bortblåsta imorgon.

IMG_20131028_182213

När jag kom hem var jag tvungen att räkna in alla. Mamma o pappa var hemma o inne, alla barnen var hemma o inne, bra. Då kunde jag ta det lugnt. Nu är det inte mycket annat att göra än att sitta här i soffan under en filt o kura och hoppas på att vi får behålla strömmen.

IMG_20131028_183026

Morgonträning “is da shit”!!! Det har jag kommit fram till nu. Jag är ju morgonmänniska som ni väl säkert vet men att gå upp o ge sig raka vägen ut o jogga, det är inte lätt. Däremot att gå upp, äta en lätt frukost, dricka en kopp kaffe, köra 5 mil o SEN träna, det är perfekt! Visst, man får gå upp liiite tidigare och kommer liiiite senare till jobbet men då är det gjort o man mår så väldigt bra hela dagen! Jag älskar´t!

Idag joggade jag i 5-minuters intervaller med 2 minuters gång emellan, sammanlagt 34 minuter o det kändes sååå bra. Det här gör jag om. Heja mig!

2 kommentarer:

  1. jag gillar oxå morgonträning

    SvaraRadera
  2. Jag gillar idén med morgonträning, men att gå upp ännu tidigare än jag gör nu (5:30) lockar INTE. Och min kropp är inte gjord för morgonträning, så det är kört redan där ;-) Dessutom måste jag vara på jobbet 7:15, ingen flexmöjlighet alls.. surt! Men du får gärna köra lite åt mig ändå.
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!