fredag 11 oktober 2013

Min syster o jag

IMG_20131010_224621

Idag är jag ledig. Min amerikanska syster är hemma på besök, en hel vecka får jag rå om henne. Eller det är inte sant. Det dumma är att jag ska till Stockholm måndag o tisdag:-( Där missar jag två dagars umgänge med henne men men mamma o pappa får väl rå om henne desto mer då.

IMG_20131010_225247

Vet ni, hon var besviken när hon kom hit för att det var för varmt! Que?? Här är vi bara glada at det är sådana underbara höstdagar. Jag njuter varenda sekund när vi kan få ha det så här. 12-13 grader i oktober är ju helt underbart!

Det här med svämgödsel förföljer mig tydligen…. Igår när jag kom hem så stank Lexie gödsel!!! Blä!!! Antagligen har grannen varit ute o gått med henne och låtit henne springa lös på något olämpligt ställe. Usch o fy!! Nu ligger hon nybadad o fin i pannrummet och luktar betydligt godare än innan.

Ibarra ecuador

Det här är utsikten från min mans hotellrum just nu. På plats i Ibarra, Ecuador. Hemresan blir inte helt oväntat försenad. Nu är det tisdag som gäller istället för som först var sagt, söndag.

2 kommentarer:

 1. Skönt att få rå om sin syster!
  Det får jag också till jul :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men era föräldrar är säkert glada att få rå om din syster också när du åker bort.
  Njut av ert umgänge nu när hon är här. Jag har alltid önskat mig en syster...har ju tre småbröder ;-) På jobbet har jag en kollega som också har tre bröder, och alltid önskat en syster. Så numera har jag fått en lillasyster och hon en storasyster... det roliga är att våra mammor heter likadant ;-)
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!