söndag 3 november 2013

Måtte djävulen ta mig??

Berner, Golden, höstlöv, hund

En söndag har passerat med höstpromenad, fika hos svärfar o omorganisation i hemmet. Vi kommer lite, lite närmre renoveringen på ovanvåningen för varje stund som går. Rummen är nästan tömda, elen i väggen som ska rivas är bortkopplad, tapetproverna ligger framme på vårt bord o takfärgen är inköpt. Jag längtar tills detta ska bli färdigt. Detta kommer att bli den största förvandlingen i vårt hus hittills. Jag ser redan framför mig hur vi kommer att sitta där uppe, tillsammans, hela familjen (även min syster o systerson) o fira jul i ett nytt fint rum (o så mamma o pappa o Jack;-). Det ska bli helt underbart!

Ko, kossa

Häromdagen undrade jag lite stillsamt på Instagram vem som skulle  bli min hundrade följare. Nu vet jag. Det blev @elmialantbruk??? Que?? Trevligt men varför?? Jaha, då är det väl bäst att jag lägger in en bild på en kviga då….. Hoppas det inte är för att de tycker att jag är en gammal kossa i alla fall;-)

Rotvälta, höststorm

Resten av släkten har begett sig till den vita byggnaden i närheten med ett torn på (kyrkan). Där hör inte jag hemma och har man inte betalt medlemsavgiften så tycker jag inte att man bör gå dit (om man inte måste). Det finns andra som kan få min plats, för så´n e jag. Jag har sagt till min man att om han vill mig riktigt illa så ska han se till att jag får en kyrklig begravning med psalmer. Då kommer jag att vända mig i min grav och spöka resten av mitt liv.

Skål på den o måtte djävulen ta mig? eller?

3 kommentarer:

 1. Borde gå ur svenska kyrkan jag med. Men det är vackert i kyrkor, och nog får man väl titta in i kyrkan trots att man gått ur? Men hu för kyrklig begravning,tungt och jobbigt, nog kan man få en lättsammare begravning om den är borglig?
  Kul med renovering, helst när den är färdig!

  SvaraRadera
 2. Älskar renoveringar och allt som hör till! :-)
  Jag ska börja twittra imorgon, tror jag,

  SvaraRadera
 3. Grattis till dina 100 följare ;-)
  Men så spännande med renoveringen, hoppas vi får följa med lite lite grann?
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!