fredag 13 december 2013

Per Gessle o jag på Buckingham Palace?

Buckingham Palace

En ensam  kväll. Det händer inte så ofta. Mannen är på julbord och jag sitter ensam hemma med Per Gessle. Jag i soffan och Per Gessle på tv….Gyllene Tider på sommarturné. En turné jag missade trots att de spelade inte mindre än två gånger i Halmstad. Nu kan jag ändå sitta här och lyssna till de gamla godingarna, bekvämt tillbakalutad i soffan.

Buckingham Palace

Londonbilderna fortsätter att flöda men efter idag så är det nog stopp. Här ser ni grindarna till Buckingham Palace och slottet självt i bakgrunden.

Marble Arch

Vissa tunnelbanestationer är definitivt vackrare än andra. Jag tror att detta är Marble Arch eller så är det Bayswater….minnet är varken bra eller långt. Ibland är det bra att inte ha så bra minne. Då glömmer man i alla fall fort gamla synder och oförrätter. I andra sammanhang är det inte lika bra med dessa ständiga minnesförluster.

2013-12-08 10.55.20

I morse var det återigen dags att bege sig till gymmet för att ställa sig på löpbandet. Idag var det verkligen motigt. Inte att gå upp men själva tanken på att springa. Jag var helt övertygad om att det inte skulle gå. Jag var helt beredd på att bara gå på löpbandet och sen istället köra lite styrketräning.

Marble Arch

Ibland har man sååå fel! Det gick visst att springa o det var inte ens svårt. 17 minuter höll jag ut idag o då var jag inte ens trött. Istället ökade jag tempot rejält en minut efter det. Ja men oj, då sprang jag ju 18 minuter i sträck!! Tänkte inte på det. Attans vad bra jag är! “klapp på axeln”

Marble Arch

Det hjärta som brinner, Flickorna på TV2, Sommartider, Kung av Sand. Slagdängorna dånar fram ur högtalarna. Vilken tur att jag är ensam hemma så volymen kan skruvas upp rejält. Låtarna håller bra än idag. Banala, enkla texter men ändå så fängslande. Per Gessle vet vad han gör.

2013-12-08 13.11.36

Koffert-temat återkom gång på gång i London. Snart så är det nog dags att jag visar upp vårt exemplar. Än har ni inte fått se så många glimtar från vår t nya vardagsrum. Det känns ännu så ofärdigt. Det fattas möbler och så är det julpyntat, inte alls som det kommer att se ut sedan. Bilder kommer så småningom. Det blir väl tids nog.

2013-12-08 13.44.40

Det är kväll och jag är trött, oj så trött. Precis som vanligt. Om en dryg timma ska älsklingen hämtas på tåget men jag tror jag får sova en stund redan innan dess.

2013-12-08 15.02.49

11 dagar kvar till julafton, 10 dagar kvar tills min syster kommer. Life is good!

2 kommentarer:

 1. Grymt sprunget!!
  Härliga London-bilder du bjuder på, längtar dit...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du:-) Hoppas du kommer till London snart, det var verkligen underbart!

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!