fredag 10 januari 2014

A perfect match!!

Puma, Nike, lila, träning

I julklapp fick jag nya träningsbyxor utav mina döttrar. Lila såklart. De vet vad jag gillar. Idag drog jag för första gången på mig dem och körde glatt iväg till gymmet tidigt, tidigt på morgonen. När jag satt där i omklädningsrummet och drog fram mina träningsskor så insåg jag att det är minsann EXAKT samma färgsättning på byxorna som på skorna! O ändå är byxorna av märket Puma och skorna från Nike. A perfect match! Min tjejer de kan de!

Första gången jag stod på löpbandet efter jul- och nyårshelgerna. Jag våndades. Visserligen har jag försökt att knata runt längs vägarna hemma men där är det uppförsbackar överallt så det har inte gått så bra. Någon löpare är jag ju inte men jag har tagit mig från att klara 5 minuters löpning till 19 minuter veckan innan jul. Nu var farhågan att jag skulle behöva börja om från början igen. Icke sa Nicke! Jag sprang minsann 20 minuter idag, i min lilla ytte-pytte-fart men ändå. Jag gjorde det!

#enbildomdagen2014

Friskvårdstimman på mitt jobb har utökats till en “Friskvårds en och en halvtimma”. 1½ timma i veckan får vi lov att träna på ARBETSTID!!!! Innan har det varit i anslutning till lunchen. Nu får man även utnyttja det på morgonen i anslutning till jobbet. Idag kom jag till jobbet 7.45 och skrev arbetstid från 7.00. Fattar ni så underbart? Vilken arbetsgivare jag har! Detta är guld värt. Tänk er att få träna 1½ timma i VECKAN på arbetstid. Mycket generöst säger jag bara. Jag bara kände hur stressen rann av mig idag. Det var helt underbart!

Helgen är här. Nu drar vi till Malmö o Köpenhamn. Det blir en fin helg det här!

2 kommentarer:

  1. Det är bara till att gratulera till din arbets-1½-timme i veckan. Verkligen guld!
    Och din matchning är ju outstanding *visslar*
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh va bra med förlängd friskvårdstimme! Hurra för din arbetsgivare!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!