fredag 4 januari 2013




Äntligen tog jag mig tillbaka, tillbaka på rätt spår igen. Ett pass på Studio 4 i Båstad, så efterlängtat! Visst, jag har tränat flitigt i sommar, cykling och jogging, cykling o jogging, minst 3 gånger i veckan men det är inte samma som denna träning, i denna lokal! Jag har saknat min intensiva styrketräning i kombination med kondition.

Det känns som att jag tappat muskler ( det har jag nog också) även om jag hållit igång. Jag är ingen löperska och kommer aldrig att bli. Jag vill gärna kunna jogga allt ibland, en bra och enkel träningsform, men styrketräning är mer min grej, gärna i kombination med kondition som det blir här. Nästa vecka börjar en ny omgång Kom-i-form-kurser, gissa vem som är med därSmile JAG!!!'



Efter en halvtimmas Tabata kör jag hem i min bil, helt slut! Det här behövde jag, en dag då jag känt mig som en pissmyra igen på eftermiddagen. En dag då jag återigen vill så mycket och åstadkommer så lite.

Hur äter man en elefant?? Bit för bit men attans vad stor den är och vad det tar tid!! Tålamod är en dygd, jag är nog inte så “dygdig”. Jag måste bita ihop. Jag måste låta allting värka igenom, det är svårt men jag biter ihop. Kanske att vissa pusselbitar faller på plats till slut när man jämkat ihop bitarna tillsammans. Ibland har man rätt, ibland har man fel, ibland måste man lyssna på andra, gemenskap är en styrka, bara alla drar åt samma håll.



Kvällens middag är inte så illa som det ser ut. ICA:s köttbullar med högt köttinnehåll och så BLOMKÅLSmos till det. En bra middag efter ett träningspass.

Återigen en magisk kväll på altanen där parasollen står ihopfälld som en gigantisk fallos-symbol i solnedgången. Jag bara njuter, av solnedgången alltså….bara så att ni vet:-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!