tisdag 7 januari 2014

Det är min dag idag!

Picassoparken, staty

På min arbetsplats har vi ett Instagram-konto. Uppdraget som veckans medarbetare på Instagram cirkulerar på alla förvaltningar och avdelningar. Idag rullade de fem mest “gillade” bilderna från 2013 förbi. O vet ni vilken bild som flest personer hade gillat? Jo det var minsann min bild från Picasso-parken i Halmstad. Jag är stolt o glad!

IMG_20140107_200616

Vågen har jag ju lovat att låta bli under januari månad men att se sig själv i speglarna på gymmet idag gick inte att undvika. Det var en chock….oj så mycket volanger som tillkommit under julen trots ihärdigt joggande längs vägarna. Ja det är bara att ta nya tag o komma igen. Idag körde jag en timma Bodycombat efter jobbet så svetten lackade och nästan 500 kalorier brändes bort. Jag måste verkligen satsa på detta pass denna terminen.  Det är så sjukt kul (och jobbigt). Hanna Lundh som håller i passet bara sprudlar av energi. Tack Hanna för ett underbart pass!

En sak jag med all tydlig önskvärdhet insåg var att jag måste verkligen börja göra armhävningar igen. Attans vad jag har tappat där! Spotta i nävarna o kom igen!

IMG_20140107_204452

Kände mig lite galencrazy men ändå stärkt efter träningen så det fick bli en riktigt “tonårig” selfie från badrummet idag. Visst är jag lite patetisk ibland?

4 kommentarer:

 1. Även om man är 40+, 50+, eller nåt annat så tycker jag att vi också ska få ta "selfies". Jag tycker inte vi ska bry oss.
  Fin bild från parken förresten, kul att du fick flest "likes". Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du är väl det som är härligt med ålder. Man behöver inte bry sig😊

   Tack!

   Radera
 2. Bilden är ju läcker så jag förstår att den ligger i topp!
  Såklart ska vi också ha selfies, det är bara jag som är feg och inte gillar att vara på bild. Det kanske kommer när jag lärt mig att acceptera mig själv ;-)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja bilden är läcker, det tycker jag med o nu menar jag statyn. ....

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!