onsdag 1 januari 2014

En bild om dagen 2014

#enbildomdagen2014

Gott nytt år till er alla där ute! En bild om dagen 2014. Det är en utmaning jag nu ger mig på. Det var min f d klasskompis Eva-Lena som tipsade om det på Facebook. Kolla gärna in hennes sida, hon är en underbar fotograf, utmaningen kom från en annan fotograf, Tobias Fischer, o syftet är nog egentligen  att komma igång och fotografera mera för fotografer men jag kastar mig gärna in i nya okända projekt och gör så gott jag kan. Fotografera gör jag ändå till bloggen så varför inte? Jag utgör mig inte för att vara något annat än en glad amatör. På Instagram hittar man bilderna under #enbildomdagen2014. Dagens tema: självporträtt, o visst är jag med på ett hörn.

Bilden ovan får bli dagens bild. Nyårspromenaden med gårdagens gäster som stannat över natten. En kylig, blåsig promenad men ändå så skön.

nyårafton, dukning

Gårdagens dukning. En mycket trevlig kväll i goda vänners lag. Lagom med mat och lagom med dryck o inga smällare o raketer! Så skönt. Parmesanmousse med Breasola, Oxfilé med Madeirasås och ost- o chilibakade potatis och som avslutning fryst nougattårta på Browniebotten. Om jag får säga det själv så var det verkligen gott.

Eftermiddagen idag tillbringar vi i soffan som man sig bör på nyårsdagen. Robin Hood rullar på tv:n. Det känns som en bra start på det nya året.

7 kommentarer:

  1. Vilken superfin nyårsdukning. Ha en härlig start på 2014. Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket snälla du! Bilden på mig själv är inte lika fin;-)

      Kram

      Radera
  2. Tittar in och önskar en God Fortsättning på det nya året!

    SvaraRadera
  3. Mmm…låter som en supergod nyårsmeny!!

    God fortsättning på 2014!!

    Kram Cecce

    SvaraRadera
  4. Jättefin dukning, och maten låter såå god! God fortsättning!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!