tisdag 14 januari 2014

Ingen mat o ingen sömn = ingen energi

#enbildomdagen2014, Tequila, kork

Fullmånen är nära nu. Det märks. I natt vaknade jag ca 2.30 efter 4 timmars sömn. Ja det var den natten det. Inte en blund till efter det. Surfa på mobilen, gå på toaletten o så snurra runt, runt i sängen. Strax innan 5 gav jag upp. Lika bra att åka till jobbet.

Idag åt jag igen. Mycket lite men jag åt. Trots det så hade jag INGEN energi överhuvudtaget på dagens Bodycombat. Jag var helt slut som människa. Det var knappt styrsel på armarna och benen var matta. Inte alls mitt vanliga jag. Tänk så mycket en dag utan mat kan göra! O kanske också en natt med bara 4 timmars sömn? Vågen står jag fortfarande ståndaktigt emot. 15 dagar nu utan att jag har tagit steget upp en enda gång!

.facebook_2001128083

Det jobbigaste med träningen just nu är att ALLA är där! Nu efter jul så är det helt hysteriskt. Det är många nyårslöften som ska infrias nu. Jag hoppas att de tröttnar snart….

2 kommentarer:

 1. Jasså var det kanske därför jag sov så dåligt i natt.
  Jag var nämligen iväg och tränade och tänkte att i natt kommer jag sova gott men tyvärr. Fast det kan ju ha med vallningar o göra också förstås.
  Dom slipper man inte undan.
  Håller med dig, det är sjukt mycket folk på gymmet nu. Men det kommer snart att lugna ner sig ha, ha.

  SvaraRadera
 2. Mmm kan också bli lite trött på överfulla gym nu med nyårslöftena, men håll ut... snart vänder det. Till i maj/juni då det är dags att tänka på beach-14, men då är det försent och det fattar dom inte ;-)
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!