tisdag 21 januari 2014

Nöhra o cocha o slåss

Solnedgång, sunset, #enbildomdagen2014

Ännu en dag med ledarskapsutveckling där vi lär oss att “nöhra” o cocha (ungefär samma sak). En givande dag då vi var åter på Vapnö slott. Tyvärr hade jag alldeles för lite kläder på mig och har frusit som en gris hela dagen. Inte så mysigt. Lite jobb innan kursen och lite jobb efter. Just nu känns det som jag ligger alldeles för mycket back. Snart hoppas jag att det blir bättre.

image

Dagen avslutades med Bodycombat där jag återigen fick kicka o sparka o slå i 60 minuter. Det är så sjukt jobbigt och tar verkligen på hela kroppen. Man går därifrån och känner sig som en urvriden disktrasa ungefär. Ikväll ropar redan sängen på mig, får se hur länge den får vänta.

Undantagstillstånd i Bangkok. Det låter inte så roligt när man vet att både yngsta dottern och bonusdottern snart åker dit. Det kommer att bli en orolig tid. Det är jobbigt när  barnen är vuxna o gör som de vill….Det oroar ett mamma-hjärta.

2 kommentarer:

 1. Kul jobb du verkar ha.
  Har blivit övertalad att testa Bodycombat också det blir troligtvis bästa vecka just nu orkar jag inte mer.
  Jasså dina ska till Bangkok också kul,
  min yngsta är där nu och har varit en vecka i morgon.
  Jag kan inte påstå att vi hör mycket ifrån honom men allt går enligt plan just nu i alla fall. Vi får hålla tummarna att det kommer gå bra för dina också.
  När åker dom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag trivs väldigt bra med mitt jobb:-)

   Bonusdottern åker den 27 o min yngsta åker den 3 feb. Otäckt...

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!