fredag 17 januari 2014

Snö o blixthalka, pest o pina!

#enbildomdagen2014, böcker, #gammalt

Det är nu det verkligen inte är roligt. Man vaknar upp o ser snön yra o vina runt knuten o man vet att man ska sätta sig i bilen o köra de dryga 5 milen till jobbet. Vägen var idag SNORHAL! En liten mini-sladd redan nedför Italienskan (även i min lilla ytte-pytte-fart), hjulen spinner när jag har stannat innan jag kör på motorvägen, hastigheten är nedsatt från 120 till 80 och det går knappt att starta när man stått stilla en stund i en korsning i stan. Det här är inte roligt!! JAG VILL HA SOL O VÄRME!!! Hör du det syrran, där borta i Florida! Du som är glad när det är kallt! Vaddå kallt?? 7 plusgrader?? Det är banne mig varmt jämfört med här….

Gerbera, mugg

Igår spontanshoppade jag igen (som om inte jag gör det jämnt….) På väg ut från Maxi i Mellbystrand passerade jag Tinzimara och fick syn på denna underbart ljuvliga lila (såklart) mugg. Den fick följa med hem och idag fick den följa med till jobbet. Den var helt perfekt. Lagom låg att passa in i kaffeautomaten men ändå stor nog att rymma två omgångar kaffe och ändå är den stor nog att bära uppför trapporna utan att man spiller. Ett mycket bra köp! Jag älskar den!

IMG_20140117_061410

Jaha, så här såg köksfönstret ut i morse. Ingen vacker syn, snö, snö, snö. Nu längtar jag verkligen efter den inbokade semestern i Torrevieja i april. Synd att det är så långt till april….

4 kommentarer:

 1. Jag vill inte köra på vintervägar heller så det så! (Såvida jag inte är på skid semester) jag förstår dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror dig men jag kanske bokar en resa till soliga Florida snart istället:-)

   Radera
 2. Men tiden går snabbt, så snart är det april... förstår att du längtar
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visserligen men när snön är här så känns alltid tiden fööör lång för mig.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!