lördag 25 oktober 2014

FOREVER DETOX 1.0

Ja nu så är det dags. Idag börjar detoxen. Det är något som jag aldrig tidigare prövat o man ska ju inte göra som man alltid har gjort, då får man samma resultat, eller hur? Nu är det frukt o grönt, Aloe Vera o Probiotica som gäller i två veckor framåt. Adjö till kaffe, vin, rött kött o feta såser.

Till frukost idag blev det en spenat- o hallonsmoothie. 1 dl fryst spenat, 1 dl frysta hallon och 1 dl fryst mango som jag mixade tillsammans med 2 dl vatten. Tja helt ok. Vad som däremot INTE är så gott det är Aloe Vera juicen. Bläää, säger jag bara men man får väl se det som medicin. Stäng näsan, andas in genom munnen, drick o svälj o skölj sedan ner med något annat.

Ingenting är omöjligt, det här ska gå o förhoppningsvis försvinner några överskottskilon ut ur min kropp tillsammans med alla slaggprodukter. Det kan behövas för utöver de två kilon jag gick ner i början så har viktminskningen helt stannat av. Jag har en bråkig kropp.

2 kommentarer:

  1. Jag drack den där aloe vera gelen för några år sedan, blev ilurad att jag skulle hålla mig friskare. Jag blev inte friska och ack, så läskig den var ;-) Men svep den snabbt så går det. Kram J

    SvaraRadera
  2. Aloe Vera smakade verkligen illa i början men efter ett tag var den helt ok - konstigt

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!