lördag 4 oktober 2014

Turkisk mat och värkande muskler

Ja då tillbringar man ännu en lördag i Göteborg. Inte helt fel måste jag säg! Just nu sitter jag o väntar på helgens höjdpunkt, hotellfrukost. Det ska bli så gott för nu är jag hungrig. Konstigt egentligen att man är hungrig, så mycket som vi åt igår kväll. Bra mat men mycket mat.

Jag åkte själv upp redan på morgonen igår för att delta i en konferens under dagen. Konferenslokalen låg väldigt strategiskt till, i princip inne på Centralstationen. Tyvärr kom jag lite tidigt så jag var tvungen att slå ihjäl lite tid. Då fick det bli ett besök på Lindex. Köp 3 par strumpor/leggings men betala för 2. För närvarande så passar inte mina byxor riktigt...så jag går i resårkjolar nästan varje dag. Då går det åt leggings.

MEN resårkjolarna ska snart bort! -0,9 kg första veckan med hård träning och striktare kost. Jag har tyvärr ändå inte varit helt konsekvent med LCHF-kosten. I torsdags deppade jag ihop och åt ett stort lass med glass....Det gick tydligen bra ändå eller så visar det sig inte på vågen förrän nästa vecka. Vi får se.

Det gör ont!!! Igår o idag så värker det nästan i varenda muskel som jag har i kroppen. Främst framsida lår och baksida axlar. Var det GRIT Strength:en som tog så bra eller är det helt enkelt bara ett resultat av träning fyra dagar i rad? Oavsett vilket så är det en riktigt go känsla. Nu är det vilodagar, igår och idag. En stadsvandring ska vi nog ändå hinna med idag så helt motionslöst ska det inte bli.

Min man skjutsade mig till tåget imorse men han kan aldrig förstå varför jag ska åka så tidigt. Du får ju bara vänta tycker han. På eftermiddagen skulle han komma upp till mig i Göteborg, vad händer då? Han missar tåget....det kanske inte är så dumt att vara ute i tid;-) Nu fick han vänta en hel timma extra, så ofta går tyvärr inte tågen från Båstad o norrut.

Nåväl, eftersom inte min älskade dök upp i tid så hann jag gå iväg på en AW med ett gäng trevliga damer från Kungsbacka som jag pratat en hel del med under dagen. De tog med mig till Dorsia. Jösses vilket ställe!! Helt i min smak!! Lila, mustiga färger, lyx o flärd, sammetsgardiner o draperier, mattor o speglar i riktigt gammal stil. Dit vill jag igen! Billigt är det säkert inte förstås med tanke på vad EN drink kostade men det var det värt bara för att få sitta i den miljön en stund.

Bor det gör vi på Scandic Hotel Rubinen mitt på Avenyn. Vi hamnar oftast här när vi är i Göteborg. Det ligger så bra till och det är helt ok. Igår fastnade jag speciellt för deras lampa i foajén, den översta bilden, visst är den läcker?

Middagen igår åt vi på Taras efter ett tips från en utav mina nyfunna vänner från Kungsbacka. En restaurang på Södra vägen som serverade turkisk mat. God mat, mycket mat och billigt! Den kan verkligen rekommenderas även om vi nog satt o väntade på ett bord i över en timma. Jag åt aubergineröra med vitlök till förrätt och ostfyllda oxfilérullader med grillade grönsaker till huvudrätt. Oj, oj, oj, vi nästan rullade ut därifrån, det var såå gott!! Den där stadsvandringen behövs nog idag men först: hotellfrukost!

4 kommentarer:

  1. Haha, Taras är en favorit.. vi har tänkt gå dit i kväll om vi får bord, sen bio!
    Ha en härlig lördag i Göteborg. Kram J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä men vad synd att vi inte var där samma kväll då? Ja det var riktigt, riktigt bra mat och bra priser. Dit går jag gärna igen!

      Kram

      Radera
  2. Mysigt ♡ ....

    /Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!