tisdag 2 december 2014

När man slåss för kung o fosterlandIdag har vi haft en "Inspirationsdag" på jobbet med tema "Medledarskap" på förmiddagen, grupparbeten kring detta på eftermiddagen och som avslutning på dagen en stadsvandring för att ta del av lite kulturhistoria. Det kändes som att det blev en riktigt bra dag som gav inspiration till de flesta, precis som det ska vara.

Dagens skämt var förstås förmiddagsfikat. Om ni kommer ihåg så råkade jag ut för att få en baguette för ett tag sedan när vi var i Kristianstad med en lapp på där det stod LCHF på. Det var precis samma macka som alla andra fick. Det trodde jag aldrig skulle kunna hända igen men det kunde det!! Idag fick jag återigen samma macka som alla andra med en lapp som förkunnade att det minsann var LCHF. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vilket årtal lever vi i egentligen?

Desto bättre mat fick jag när jag kom hem idag. Då hade min älskade man fixat de här LCHF-wrapsen med räkröra, rödlök och stenbitsrom. Det var det godaste jag ätit på länge!!

Ikväll kände jag verkligen att jag gjort mig förtjänt av maten efter 1,5 timmas stadsvandring följt av 1 timmas Bodycombat. Jag kände mig stark och full av energi på dagens Bodycombaten!!! Äntligen, det var så länge sen sist. Jag tog i för kung o fosterland och det känns så här efteråt. Överhuvudtaget så känns träningen mer o mer nu. Jag tror jag börjar hitta musklerna så att de verkligen får jobba. Det är en go känsla.

Ja för övrigt så är ju den här eländiga årstiden här när jag helst inte vill gå ut. Det är kallt, kallt och åter kallt. Mössa, vantar och tjock dunjacka, det är så man får klä sig nu. Till helgen beger vi oss till Prag, då blir det en packning bestående av en massa varma kläder. Jag tycker INTE om att frysa!

 

 

2 kommentarer:

  1. Va kul att åka till Prag! Men håller med dej, gillar inte att frysa! Middagen ser supergod ut!!! :-)

    SvaraRadera
  2. Vad kul med Prag!!
    Det skulle vara roligt att veta hur den människan resonerade när LCHF-mackan gjordes....
    Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!