torsdag 8 januari 2015

Äntligen ett beslut! Tapeter beställda–check!

2015-01-04 09.02.58

Ja nu har vi äntligen bestämt oss när det gäller tapeter. Det blir en fondtapet i trappan, den ni ser här ovan tillsammans med en väldigt ljusgrå tapet i övriga vardagsrummet. Det kommer nog att bli fint det tillsammans med den nya vita trappan. Inget mera furu här inte, det ska väck!

2015-01-05 19.40.37

2015-01-04 08.56.30

När vi ändå håller på så blir det omtapetsering även i hallen (nu återstår bara att övertala målaren om lite extra arbete;- ). Här har jag övertalat min man om att jag bara måste få blomma ut någonstans nu när vi i övrigt håller oss så strikt till den ljusa, vita och grå färgskalan. Hallen är ett litet begränsat utrymme som lätt kan göras om utifall man tröttnar så här kör vi på med den rosablommiga tapeten till höger. I love it men oj vad jag säkert kommer att få kritik för den av mina barn m fl men det är VÅR hall och jag gillar att inte vara som alla andra. Jag kör min egen stil men bara om min man håller med, vi lyckas faktiskt alltid kompromissa oss fram till en lösning som vi båda är nöjda med. Det är så skönt!

2014-10-20 16.12.11

Ute fullkomligt vräker regnet ner och piskar på rutan. Igår när vi klev ut genom dörren så föll snön tätt, tätt från himlen och vägarna var moddiga och oplogade. I helgen förväntas nya stormbyar dra fram över våra breddgrader. Det är synd att säg att det är den bästa årstiden just nu….

Som tröst så letar vi resor omväxlande med möbelinköp och tapetbeställningar. Förhoppningsvis så blir det en liten solresa i slutet av nästa månad.

1 kommentar:

  1. men hur snygga som helst :) själv får jag beslutsångest bara av att öppna dörren till färgaffären !

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!