söndag 18 januari 2015

När verkligheten tränger sig på

 

 
Vad har jag gjort? Det är nu verkligheten börjar tränga sig på. I höstas blev jag uppringd av ett utbildningsföretag i Stockholm, de ville att jag skulle vara med och föreläsa om en effektivare bygglovsprocess på en utav deras utbildningar. Efter några dagara betänketid så tackade jag ja. Där var det nog egot som tog överhand. De vill ha MIG? lilla MIG som föreläsare på en utbildning som riktar sig till min yrkeskategori i hela landet. Jag kunde inte säga nej. Egot var för stort, något bra måste jag ha gjort om de kontaktar just mig, eller?
 
Nu börjar det närma sig, nu MÅSTE jag börja förbereda mig på allvar. Vad ska jag säga? Hur ska min powerpointpresentation se ut? Idag måste den påbörjas och kanske även slutföras. Min man frågade mig häromdagen: "Är du helt okänslig för att ställa dig upp och prata inför en massa andra". Hm, tyst med dig. Klart att jag inte är men en viss vana har jag väl fått genom åren även om jag inte precis gjort det här förut. Det som oroar mig är att de har redan bytt lokal en gång för intresset för konferensen var så stort så de behövde en större lokal..... Nu tycker min chef att jag även ska hålla föredraget på en konferens som vi ska hålla i, i vår stad i höst. Den konferensen sträcker sig över tre dagar och lockar drygt 700 deltagare....Nästan alla i min bransch i hela Sverige kommer att vara där. DET känns lite skrämmande.
 
 
 
Det jag är mest nöjd från gårdagens Gekåsbesök är den underbara läslampan som fått ta plats vid min sida av tv-soffan. Den var faktiskt inte billig ens på Gekås men det fick bli väl. Jag föll pladask.
 
Fuskboken fick också följa med hem eftersom den var så snygg. Den har redan blivit en helt perfekt förvaringsplats för våra fjärrkontroller.
 
Nu ska jag tillverka en powerpointpresentation. Wish. me. luck.......
 

1 kommentar:

  1. Jag skulle alldrig kunna prata inför så många människor. Beundrar de som gör det. Jag skulle nog svimme jag ...*Ler*

    Lycka till och en fin ny vecka önskar jag dig.
    Kramiz.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!