tisdag 14 april 2015

Min nya passion - lakritskaffe!!

 
I helgen var det visst lakritsens dag (alla saker har väl snart en egen dag). Jag älskar lakrits men eftersom jag inte äter godis så är det lite svårt att kunna ta till sig smaken.

Jag läste i Cecces blogg häromdagen att hon bakat fröknäcke med lakritspulver i, det måste jag givetvis prova. Sen läste jag på Facebook om en kompis som drack lakritste och hur hon uttryckte hur gott det var.

Jag gillar inte te, inte i någon form, men så började jag fundera. Skulle man kunna lägga lakritspulver i kaffet? Jag provade o ja jösses så gott!!! Nu blir det en kopp lakritskaffe till frukost och en kopp på kvällen, jag som annars aldrig dricker kvällskaffe, nu blir det även kvällskaffe, bara för att det är så gott.

Ikväll var det återigen dags för ett pass med Bodycombat. Nu var jag åter mitt vanliga jag och jag körde järnet! Kanske hårdare än någonsin. Det var sjukt kul o jag tryckte på allt vad jag kunde. Det enda som hindrade mig var magmusklerna som gjorde mer ont än någonsin efter utomhuspaset i söndags men det var ju bara en "go" känsla. Känslan av att ha tränat hårt. I love it!

 

4 kommentarer:

 1. Lakritskaffe? Tja, kanske det! Vart hittade du pulvret nånstans? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supergott! Du hittar det i livsmedelsbutiken på bakhyllorna.

   Kram

   Radera
 2. Om du åker till Helsingborg, får du stanna till i Lakritsbutiken. Där säljer de numera lakritskaffe:-) Fast jag tror, precis som du gör, att det går bra att blanda själv. Jag gillar också lakrits kaffe, men använder det mer i te. Tycker du ska prova lakrits i fröknäcke….det är en bra brödkrydda!

  Må så gott!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Cecce! Måste prova deras kaffe också då men kanske enklare att blanda själv. Lakrits i fröknäcke ska jag också definitivt prova.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!