måndag 15 juni 2015

Semesterstress, morgonträning och prinsbröllop i efterhand

Det är väl konstigt att man ska behöva stressa för att åka på semester? Hela kvällen har älsklingen tillbringat i trädgården för att klippa o trimma o putsa o feja. Hela kvällen har jag snott runt här inne och plockat o röjt o strukit all tvätt. Ja men behöver verkligen semester efter att ha gjort iordning allting iför semestern. Ironiskt eller hur?

Träningen måste ändå hinnas med förstås. Efter en halvt om halvt sömnlös natt var det tungt att gå upp men jag tog mig i kragen, klev upp, körde till gymmet och körde mitt styrkepass. Vad som förundrar mig varje gång i omklädningsrummet när man står och smörjer o sminkar o klär på sig, är alla som pratar med varandra om de även kommer att ses på kvällen på det eller det passet! Vad tusan? Har folk inget liv eller? Träna både morgon o kväll?? Smala, vältränade människor, eller är det just därför de är smala o vältränade? Jag tycker att jag tränar mycket men två gånger om dagen?? Nä, det kommer nog inte att hända så ofta i mitt liv.

 

Bild lånad från Nyheter24.
 
I lördags tyckte jag att vädret var allt för fint för att följa prinsbröllopet även om jag gärna hade velat, nu har jag tittat ikapp. Ett mycket trevligt och modernt bröllop som jag tycker ligger helt i tiden. Sååå roligt att även kungligheter vågar sticka ut och utmana det traditionella kyrkbröllopet, härligt att se! Lyckan verkligen lyste om dem, inte minst om Carl Philip o vilken Askungesaga det är. En helt vanlig tjej som möter sin prins och gifter in sig i kungafamiljen. Plötsligt händer det.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!