måndag 6 juli 2015

Back in business o så kör vi baddräkt ett år till

Ja då var man verkligen tillbaks i verkligheten igen. Väckarklockan ringde 4.45 och jag började dagen med en morgonpromenad. Sommarvärmen från gårdagen kändes mer eller mindre som bortblåst. Kyliga vindar och gråtunga skyar men det var skönt ändå.

Bikini, detta förhatliga plagg som jag undvikit att köpa i ett par års tid. Idag bestämde jag mig ändå för att gå ut för att köpa en ny. Det är ju inte bikinins fel att kroppen ser ut som den gör MEN det jag kom fram till var att det får bli baddräkt även i år. Ett par nya bikinitrosor som kompletterar mina två svarta tankinitoppar var vad jag lyckades köpa. Det blir nog bra så.

Efter jobbet idag åkte jag för att hälsa på mina föräldrar och bjöd dem på hemgjorda hamburgare med tillbehör. Det kändes som att det var uppskattat. Min snälla o gulliga pappa gick ut i trädgården för att hämta den här fina rosen till mig som nu står här o doftar så ljuvligt. Tack snälla pappa!

2 kommentarer:

 1. Så fina bikinitrosor!

  Svar: Jag böjar med hög solskyddsfaktor och senare på sommaren tar jag en lägre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du:-)

   Givetvis är du mer förståndig än jag men jag blir nog aldrig vuxen när det gäller solning, jag bara älskar att bli så brun som möjligt!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!